Consilierul judeţean Cătălin Vătafu a fost exclus din PNL

Cătălin Vătafu, consilier judeţean ales pe listele PNL la alegerile locale din 2016, a fost exclus din partid, a anunţat preşedintele PNL Teleorman în cadrul unei conferinţe de presă joi, 26 aprilie.

Decizia a fost luată de conducerea partidului, după supunerea la vot a propunerii Biroului Politic Judeţean.

În ceea ce priveşte succesorul acestuia în Consiliul Judeţean, Eugen Pîrvulescu a precizat că nu s-a discutat, deocamdată, cine va fi liberalul pe care partidul îl va trimite în forul de conducere.

“A fost supusă la vot propunerea Biroului Politic Judeţean de excludere a domnului Vătafu (Cătălin), a întrunit numărul majoritar de voturi, aşadar, la momentul acesta, domnul Vătafu este exclus din Partidul Naţional Liberal. Sigur, urmează parcursul legal, el a fost informat…”, a menţionat preşedintele PNL Teleorman.

Referitor la motivele care au stat la baza deciziei de excludere a consilierului judeţean din PNL, preşedintele organizaţiei a precizat că “în PNL nimeni nu este ţinut cu forţa” şi că orice funcţie în partid şi chiar statutul de simplu membru PNL vin la pachet cu nişte responsabilităţi, pe care Cătălin Vătafu le-a ignorat cu desăvârşire.

“Eu vreau să precizez un singur lucru: în PNL nimeni nu este ţinut cu forţa. Punctez aici, şi este foarte important să ştie toată opinia publică din Teleorman, când ţi-ai dorit să fii pe listele PNL, trebuie să fii conştient că ai şi responsabilităţi faţă de partid. (…) Nu poţi să fii pe listă la alegeri, să fii consilier judeţean, consilier local, şi să nu treci pe la partid cu lunile, să nu participi la o activitate de partid atunci când nu-ţi mai place. În astfel de situaţie există două variante: ori îţi dai demisia, ori eşti demis. Ceea ce s-a întâmplat cu Cătălin Vătafu este tocmai ceea ce am spus mai devreme: când eşti consilier judeţean, trebuie să fii activ în partid. Pentru că nu eşti independent, eşti pe lista lista unui partid. (…) Curăţenia care se face acum în partid este tocmai pentru a da la o parte acei oameni care nu se simt comod, care nu vor să muncească în partid, care nu vor decât să primească. (…) Nu este posibil să fii consilier judeţean şi să nu participi la o campanie electorală. Noi am avut anul trecut campanie grea la Cervenia, Poeni şi Salcia… nu este admis să fii consilier judeţean şi să nu participi măcar o dată, la o acţiune, din poziţia de consilier judeţean, care este cam cea mai importantă după primar”, a mai spus preşedintele PNL Teleorman. (Violeta Mocanu)

1 Comment

  1. Adrian Popescu- CARUCIOR says:

    Claudiu Cracea-arendasul (un bou!!!!), sau Ioan Nutu-ciobanul (de ce nu este la puscarie pentru cardasia cu Ioan Glavan???), sunt reprezentatii P.N.L., adusi de tanarul ginerica Marush Almajanu zis Paraliticul, proaspat recasatorit la 65 de ani cu o juna de etnie rroma din Buzescu de 20 de ani!Dupa Alexandu Ilisexu-boshorogul ciorditor, un alt mare gaozar ii calca pe urme Marush!!!

Leave a Comment

*

code