Consilierii judeţeni se întrunesc în şedinţă ordinară/ Pe ordinea de zi, alocarea sumelor pentru echilibrarea bugetelor locale

Consiliul Judeţean se întruneşte în şedinţă de lucru marţi, 19 decembrie, pe ordinea de zi fiind trecute 10 proiecte de hotărâre, printre care şi cel mai aşteptat de cele mai multe dintre administraţiile locale din judeţ.

Astfel, forul legislativ de la nivelul judeţului va dezbate şi vota Proiectul de hotărâre privind repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a cotei de 20% din cota de 18,5% din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale, pentru anul 2017.

Totodată, pe ordinea de zi a şedinţei sunt trecute şi Proiectul de hotărâre privind acoperirea definitivă din excedentul bugetului local pe anul 2017 a deficitului secțiunii de funcționare și a deficitului secțiunii de dezvoltare şi Proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al județului.

Pe de altă parte, aleşii judeţeni vor avea la mapa de lucru şi Proiectul de hotărâre privind aprobarea componenței Colegiului director al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman, Proiectul de hotărâre privind acordul Consiliului Judeţean Teleorman pentru închirierea, prin licitaţie publică, a unor spaţii situate în imobile proprietate publică a Judeţului Teleorman, aflate în administrarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria, precum şi Proiectul de hotărâre privind acordul Consiliului Judeţean Teleorman pentru executarea unor lucrări la imobilul situat în municipiul Alexandria, str. Mihăiţă Filipescu nr. 12-14, proprietate publică a judeţului Teleorman. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code