Consilierii judeţeni se întrunesc în şedinţă ordinară/ Pe ordinea de zi, rectificarea bugetului propriu al judeţului

Consiliul Judeţean se întruneşte în şedinţă de lucru miercuri, 18 iulie, pe ordinea de zi fiind trecute opt proiecte de hotărâre, printre care şi proiectul de hotărâre privind acordul Consiliului Județean Teleorman pentru executarea unor lucrări la mai multe imobile, proprietate publică a județului Teleorman.

Totodată, aleşii judeţeni vor supune dezbaterii şi vor vota şi proiectul de hotărâre privind privind aprobarea criteriilor, a procedurilor pentru numirea și eliberarea din funcție a administratorului public, precum și a atribuțiilor specifice funcției de administrator public din cadrul Consiliului Județean Teleorman, proiectul de hotărâre privind aprobarea încadrării drumurilor județene pe niveluri de viabilitate și de intervenție în timpul iernii 2018 – 2019, precum şi proiectul de hotărâre privind privind rectificarea bugetului propriu al județului Teleorman pe anul 2018.

De asemenea, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Judeţean este trecut şi proiectul de hotărâre privind aprobarea execuției bugetului propriu al județului pentru secțiunile de funcționare și dezvoltare, la 30 iunie 2018. (Violeta Mocanu)

 

Leave a Comment

*

code