Consilierii judeţeni se întrunesc în şedinţă ordinară/ Pe ordinea de zi, predarea către Ministerul Dezvoltării a terenului pe care se va construi noul corp al Spitalului Judeţean

Consiliul Judeţean se întruneşte în şedinţă de lucru miercuri, 25 aprilie, pe ordinea de zi fiind trecute 11 proiecte de hotărâre, printre care şi proiectul de hotărâre privind predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Compania Națională de Investiții ”C.N.I.” S.A., a amplasamentului teren, pentru realizarea obiectivului de investiții ”Construire corp nou la Spitalul Județean de Urgență Alexandria, S+P+5E”, în municipiul Alexandria, județul Teleorman.

Totodată, pe ordinea de zi a şedinţei sunt trecute şi Proiectul de hotărâre privind stabilirea unor taxe locale pentru anul 2019, Proiectul de hotărâre privind acordul Consiliului Județean Teleorman pentru închirierea, prin licitație publică, a două spații medicale din imobilul Policlinică situat în municipiul Alexandria, str. Mihăiță Filipescu, nr. 32, proprietate privată a județului Teleorman şi Proiectul de hotărâre privind aprobarea contractului de parteneriat între județul Teleorman, prin Consiliul Județean Teleorman și comuna Talpa, prin Consiliul Local al comunei Talpa, în vederea cofinanțării cheltuielilor de funcționare aferente Centrului Rezidențial pentru Persoane Vârstnice Dependente ”Sf. Maria”, comuna Talpa, pentru anul 2018. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code