Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Consilier judeţean, găsit incompatibil de ANI

Consilierul judeţean PSD Niculae Zavera s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 04 iulie 2016 – 04 ianuarie 2017, întrucât a deţinut şi a exercitat simultan funcţia de manager interimar al Spitalul de Pneumoftiziologie Roşiorii de Vede şi calitatea de consilier judeţean în cadrul Consiliului Judeţean Teleorman, realizând în perioada menţionată venituri de natură salarială în cuantum de 77.392 de lei, potrivit unui comunicat de presă al Agenţiei de Integritate.

Astfel, potrivit sursei citate, alesul PSD a încălcat  dispoziţiile art. 178, alin. (1), lit. a) din Legea nr. 95/2006 potrivit căruia: „Funcţia de manager persoană fizică este incompatibilă cu: exercitarea oricăror alte funcţii salarizate, nesalarizate sau/şi indemnizate, cu excepţia funcţiilor sau activităţilor în domeniul medical în aceeaşi unitate sanitară, a activităţilor didactice, de cercetare ştiinţifică şi de creaţie literar-artistică, cu respectarea prevederilor lit. b) şi alin. (6)”.

Niculae Zavera a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare, se mai arată în comunicatul ANI. (Violeta Mocanu)

 

8 Comments

 1. marin says:

  Bai ,dar cat de idioti si dobitoci puteti sa fiti ma?sa-i luati apara lui Dragusin zavera si Dragnea.Bai boilor,!Alexandria e ultimul oras din Romania, alaturi de Vaslui.Slugile dracului

 2. paul says:

  Zavera e un handicapat, tremura chilotii pe el cand vorbeste in fata la 3 oameni de la ajutorul social.Toti comunisti sunt dobitoci ,porci si magari PUNCT.

 3. Basulescu says:

  Din pacate cei care vor sa faca ceva bun in tara asta platesc pentru mizeriile altora. Este mai usor sa jignesti si sa arunci cu pietre intr-un om care NU a furat si mereu a muncit corect.Este greu de crezut ca mai exista si oamenii care muncesc si nu fura…acest lucru deranjeaza incompetentii care stiu doar sa jigneasca. Cum poti sa jignesti un OM si sa il acuzi ca a furat daca nu cunosti situatia?! Minciuna si URA este in floare…RUSINE!

 4. Tiberiu says:

  Cum iti permiti “anonimule” sa jignesti aceasta persoana? Bivol esti tu si o jigodie care nu e in stare sa isi dea numele… e usor sa arunci cu vorbe fara sa cunosti situatia

  • ion says:

   Mai baieti! va propun ceva, dupa ce goliti tucalul lui Dragnea.Daca Zavera asta este atat ce cuvios ,haideti sa-l punem in locul lui Arsenie Boca

 5. Nesimțirea nu are limite

 6. LIVIU says:

  Slugile lui dragnea ,ce va asteptati sa faca decat pupincurisme.Da nu au rusine in ei sau demnitate au imbatranit ca niste sclavi.

 7. ... says:

  Un BIVOL COMUNIST.

Leave a Comment

*

code