Eveniment

Considerată “revelaţia” ediţiei din acest an a concursului “Ghiocelul de aur”, Gianna Pană din Teleorman impresionează juriul X Factor

Gianna Pană, o tânără de 17 ani din comuna teleormăneană Piatra, a impresionat juriul concursului X Factor interpretând melodia “Listen” a cântăreţei Beyonce. “Tocmai s-a născut o stea”, a exclamat Dan Bitman, Delia şi Cheloo fiind de acord cu acesta. Artiştii desemnaţi să se pronunţe pozitiv sau negativ vizavi de reprezentaţia candidaţilor în concursul X Factor au fost impresionaţi de vocea tinerei teleormănence.

Cu câteva luni în urmă, în cadrul ediţiei 2013 a Festivalului concurs naţional de muzică uşoară românească “Ghiocelul de Aur”, Gianna Pană câştiga premiul Primăriei Alexandria. Compozitorul Viorel Gavrilă, care a făcut parte din juriul concursului, spunea atunci despre Gianna Pană: “o revelaţie, care însă mai are mult de lucru, dar care merită încurajată”.

Cu aproximativ un an în urmă, în noiembrie 2012, Gianna Pană a câştigat marele premiu şi trofeul “T Voice” în cadrul concursului cu acelaşi nume organizat de Consiliul Judeţean Teleorman, Asociaţia Euro Teleorman şi Consiliul Judeţean al Tinerilor, concurs organizat de “tineri pentru tineri”, care deţine toate atuurile unei competiţii muzicale de renume: preselecţie, finală, juriu calificat ce are ca scop descoperirea şi promovarea tinerilor talentaţi la muzică din judeţul Teleorman. Din juriul concursului au făcut parte Corina Dănilă (reprezentant media), Ştefan Stan (câştigător al concursului “Vocea României”) şi Eduard Alexandru (compozitor). (M.D.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.