Politic

Conferinţă de presă PSD – Timotei Stuparu: „Almăjanu şi Niţulescu nu mai au prin ce convinge”

stuparuMarţi, 28 octombrie, a avut loc o conferinţă de presă la sediul Partidului Social Democrat, la care au participat şeful de campanie PSD Teleorman, Timotei Stuparu şi preşedintele Organizaţiei Pensionarilor Teleorman, Petre Cioabă. În cadrul conferinţei s-au dezbătut 3 subiecte, şi anume: întâlnirea vicepremierului Liviu Dragnea cu primarii PSD din judeţul Teleorman de duminică, 26 octombrie, întâlnirea pensionarilor din Alexandria cu ministrul Muncii, Rovana Plumb de sâmbătă, 25 octombrie, dar şi stadiul în care se află campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.

Referitor la întâlnirea celor 65 de edili PSD cu vicepremierul Liviu Dragnea, şeful de campanie PSD Teleorman a spus că acestora li s-a cerut să se implice în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale şi să obţină rezultate bune pentru alianţa PSD-UNPR-PC, dar şi să acorde o atenţie sporită proiectelor europene.

Despre întâlnirea ministrului Muncii cu pensionarii, Petre Cioabă a spus că a fost „necesară pentru situaţia gravă în care se află pensionarii din Teleorman”, întrucât pensia medie la nivelul judeţului este mică în comparaţie cu media naţională.

Despre campania electorală, senatorul Timotei Stuparu a precizat că, în ultima perioadă, nu a sesizat „niciun zbucium din partea contracandidaţilor”, în special din partea ACL.

La finalul conferinţei, senatorul PSD a menţionat cele două întâlniri ale miniştrilor Florin Jianu (Ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii) şi Eugen Teodorovici (ministrul Fondurilor Europene) cu oamenii de afaceri din Teleorman, care vor avea loc vineri, 31 octombrie. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. ALTUL MAI BUN NU ATI GASIT DECAT SANDRAMAUA ASTA SECURISTA DE STUPARU.DAR CAT DRK MAI TRAITI MA?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.