Politic

Conferinţă de presă – Emilian Vrăjitoarea pierde postul de inspector adjunct în ISJ

 

Carmen Dumitrescu
Cu prilejul alegerilor interne ce au loc în această perioadă în PNL Teleorman, liderul liberal Marin Almăjanu a convocat presa locală la dezbatere, pentru a analiza principalele elemente neclare legate de activitatea şi proiectele liberalilor teleormăneni de până acum. Unul dintre subiectele analizate a fost legat, în mod evident, de alegerile ce vor avea loc în Organizaţia Municipală Alexandria a PNL, alegeri cu un singur candidat, în persoana lui Ică Florică Calotă.

În contextul acesta, Marin Almăjanu a adus în discuţie deficitul de concurenţă din interiorul PNL, fiind un lucru cert acela că n-au mai existat în cadrul structurii politice şi alţi doritori de a conduce PNL Alexandria. Listele au fost deschise cu o lună în urmă şi, se pare, pe ele s-ar afla 25 de persoane, din care mai mult de jumătate, sunt oameni noi: “Există un deficit de concurenţă la nivelul partidului nostru, ceea ce nu e un lucru bun. Şi admit acest lucru fără probleme. Eu am făcut apel la colegii mei să deschidă porţile partidului către oameni de valoare, pentru că, fără competenţă, nu faci nimic în politică.”
Potrivit lui Almăjanu, pe data de 18 noiembrie, când va avea loc Conferinţa Judeţeană a PNL, în Teleorman va fi prezent şi liderul naţional al liberalilor, Crin Antonescu, care ar mai fi fost în judeţ în această perioadă, dar fără ca presa să fie anunţată cu privire la întâlnirile lui cu primarii din Teleorman.
Însă, subiectul cel mai important al conferinţei a fost acela că Almăjanu urmează să facă anumite schimbări la nivelul oamenilor din PNL aflaţi în fruntea instituţiilor publice din Teleorman şi, se pare, primul pas va fi făcut prin înlocuirea lui Emilian Vrăjitoarea din funcţia de inspector adjunct al ISJ: “Am avut mereu, am fost obsedat chiar, de ideea de a avea oameni competenţi în funcţiile cheie. E mare lucru ca oamenii să constate că sunt bine reprezentaţi. Dacă liberalii nu fac acest lucru, vreau să ştiu şi eu. Am analizat activitatea unora dintre aomenii noştri şi am ajuns la concluzia că se vor face unele schimbări. E posibilă astfel schimbarea lui Emilian Vrăjitoarea de la ISJ, pentru că activitatea domniei sale nu este cea pe care ne-o doream noi.” Almăjanu nu a vrut să clarifice identitatea celui care va ocupa funcţia lui Vrăjitoarea, însă a precizat că este vorba despre un bărbat.

3 Comments

  1. Asa partid,asa oameni,asa politica.O mizerie care afecteaza invatamantul.

  2. pai doar de-alde vrajitoarea poate pacal, plus pacaliciul de frate-sau facut mare militian la apelul bocancilor! ce a mai ajuns si patidul asta care se considera istoric! numai cand enumar ceva mamifere autointitulate liberale precum Ica Calota, Traistaru de buzescu, Raboj de Bragadiru, Marchi de poroschia, ala de la Saceni si lista poate continua! mare trebuie sa fie prostia celor care cred in revolutia bunului simt. macar PSD nu se jeneaza cand sunt facuti urmasii PCR, astia de la liberali se considera cu adevarat niste fiinte superioare.

  3. Ce personaj PENIBIL si TRIST acest pacalici numit Almajanu!!!!A distrus TOT, s-a inconjurat numai de analfabetzi si slugi, acum este disperat ca miciuna, niculci zorineii, iliesii si plopenii, plus tractoristul vrajitor de la inspectorat s-au facut de ras!!!!DEMISIA MARUSHE!!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.