Eveniment

Concurs pentru ocuparea funcţiei de manager la Spitalul Poroschia – Înscrierea candidaţilor se face până vineri, 21 noiembrie

Spital PoroschiaSpitalul de Psihiatrie Poroschia anunţă desfăşurarea concursului pentru ocuparea funcţiei de manager al acestei instituţii, după ce în urmă cu două luni unitatea medicală a rămas fără director.

Concursul va avea loc în data de 28 noimebrie – 4 decembrie, la sediul Spitalului de Psihiatrie Poroschia, iar cei care doresc să ocupe această funcţie îşi mai pot depune dosarele pentru concurs până vineri, 21 noiembrie, inclusiv.

La concurs se pot înscrie persoanele fizice care îndeplinesc cumulativ următoarelor condiţii: să fie absolvenţi de învăţământ universitar de lungă durată cu diplomă de licenţă sau echivalentă; absolvenţi ai unor cursuri de perfecţionare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătăţii şi stabilite prin ordin al ministrului sănătăţii sau sunt absolvenţi ai unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic ori administrativ organizat într-o instituţie de învăţământ superior acreditată, potrivit legii; au cel puţin 2 ani vechime în posturi de conducere din domeniul sanitar, economic sau administrativ prevăzute cu studii universitare de lungă durată, conform legii; nu sunt condamnaţi penal sau în curs de urmărire penală; sunt apți din punct de vedere medical (fizic şi neuropsihic); nu au vârsta de pensionare, conform legii.

Înscrierile şi dosarul de concurs se depun personal la secretariatul Spitalului de Psihiatrie Poroschia până pe data de 21 noiembrie. Regulamentul de organizare a concursului şi documentele care trbuie depuse la dosar sunt afişate pe site-ul unităţii spitaliceşti, pe site-ul Prefecturii Teleorman, dar poate fi consultat şi la sediul Spitalului de Psihiatrie Poroschia. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.