Eveniment

Concurs de pescuit sportiv la Alexandria

Monica DUMITRESCU

Consiliul local al municipiului Alexandria a aprobat săptămâna trecută un proiect de Hotărâre privind organizarea celei de-a doua ediţii a concursului de pescuit sportiv “Cupa Alexandriei la crap”. Concursul se va desfăşura pe parcursul a 72 de ore, începând de joi, 15 mai, ora 13.00, până duminică, 18 mai. Ca şi anul trecut, concursul se va desfăşura la Balta Lazăr, taxa de participare pe echipă, care trebuie achitată până cel târziu la 1 mai, fiind de 300 lei. Înscrierile pentru concurs au început deja, cei care vor să participe fiind sfătuiţi să se grăbească, numărul locurilor disponibile fiind doar 20.

“Cupa Alexandriei la crap” este o întrecere sportivă în care competitorii sunt pescari amatori şi în care se adoptă şi se respectă un set standard de reguli. Regulamentul concursului este publicat pe site-ul oficial al Primăriei Alexandria.

Câştigătorii concursului vor fi premiaţi în cadrul unei festivităţi care va avea loc duminică, 18 mai, după încheierea concursului. Vor fi acordate premiile I – 2000 lei, II – 1500 lei, III – 1000 lei şi pentru cea mai mare captură – 1000 lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.