Sport

Concurs de majorete la Alexandria – Laureații vor merge o săptămână la mare!

majoretePrima ediție a competiției liceelor teleormănene la majorete, desfășurată marți, 20 mai a.c., în Sala Sporturilor din Alexandria, s-a bucurat de prezența unui număr de 10 licee din județ. Organizată de Asociația EuroTeleorman, Consiliul Județean al Tinerilor Teleorman, împreună cu Inspectoratul Școlar județean și Primăria Alexandria, competiția majoretelor s-a dovedit un success, deoarece tribunele sălii au fost arhipline. Tinerele dansatoare au prezentat două probe în concurs (majorette tradiționale, dans artistic), iar nivelul competiției a fost apreciat inclusiv de membrii juriului, care au avut o misiune destul de dificilă în a desemna câștigătorii. Au existat și momente artistice pe parcursul celor două ore de spectacol, dar și o echipă descalificată pentru retragerea după prima probă (CN Anastasescu Roșiori), însă în final organizatorii s-au arătat mulțumiți de impactul evenimentul și modul în care s-au prezentat concurenții.

Să spune, că echipele clasate pe podium – a fost un câștigător, două locuri 2 și două locuri 3- vor petrece o săptămână pe litoral (în perioada 11-17 iulie a.c), premiul acesta fiind asigurat de organizatori.

Clasamentul competiției majoretelor desfășurat marți în Sala Sporturilor din Alexandria a fost:

–         locul 1: Liceul A.I. Cuza Alexandria

–         locul 2: Liceul C. Noica Alexandria, Colegiul Național Unirea Turnu Măgurele;

–         locul 3: Colegiul Național A.D. Ghica Alexandria, Liceul Pedagogic M. Scarlat Alexandria

În afara podiumului au fost celelalte licee participante: Liceul Teoretic Zimnicea, Liceul Teoretic Piatra, Liceul Tehnologic V. Madgearu Roșiorii de Vede, Liceul Tehnologic N. Bălcescu Alexandria, Colegiul Național Anastasescu Roșiorii de Vede.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.