Eveniment

Concurs de fotografie la Alexandria

Monica DUMITRESCU

Primăria Alexandria organizează cu ocazia Zilelor Municipiului 2014 ediţia a-V-a a concursului de fotografie. Tema propusă pentru acest an este “Reflexii”.

Concursul se adresează tuturor cetăţenilor cu domiciliul în municipiul reşedinţă de judeţ. Municipiul Alexandria cu excepţia angajaţilor primăriei, afinii acestora şi rudele de gradul I.

Fiecare concurent poate înscrie maxim 3 fotografii în concurs. Imaginile care nu respecta prevederile din regulament vor fi excluse din concurs. Nu se accepta fotografii facute cu telefonul. Fotografiile pot fi atât color, cât şi monocrom. Formatul fotografiilor poate fi 2×3, sau 3×4, sau 1×1. Se acceptă doar fotografii digitale. Se acceptă editări numai pe luminozitate, contrast, saturaţie şi crop. Orice alt retuş sau modificare a fotografiei originale atrage dupa sine excluderea din concurs.

Latura mare a fotografiei trebuie să aibă minim 2000 de pixeli, iar rezoluţia trebuie să fie de minim 240 dpi. Fiecare fotografie va fi însoţită de un titlu, precum şi de o scurtă descriere (de ex. ce reprezintă cadrul respectiv, unde şi când a fost luat, etc.).

Participanţii la concurs îşi vor asuma, prin înscriere, că sunt autorii fotografiilor, orice abatere de la această regulă atrăgând excluderea din concurs, precum şi consecinţele legislaţiei privind drepturile de autor.

Organizatorii nu îşi asumă răspunderea pentru fotografii însuşite în mod ilegal de către concurenţi.

Fotografiile pot fi trimise prin e-mail, la adresa primalex@alexandria.ro.

Fotografia câştigătoare va fi desemnată în baza punctajului acordat de un juriu format din specialişti. Se acordă şi un premiu de popularitate pentru fotografia ca va primi cele mai multe like-uri pe pagina de facebook https://www.facebook.com/PrimariaAlexandria.

Înscrierile în concurs se fac până cel târziu la data de 27 august 2014 la Primăria Municipiului Alexandria, parter, cam. 17.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.