Concurenţă mare la încadrările din sursă externă în IPJ Teleorman

La nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Teleorman sunt scoase la concurs în această perioadă opt posturi vacante, dintre care trei posturi de ofiţer, două de agent şi trei pentru personal contractual.

Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii IPJ Teleorman, pentru cele opt posturi s-au înscris 104 persoane, astfel că pentru ocuparea funcţiei de ofiţer specialist I la Serviciul Financiar s-au înscris 22 de candidaţi, pentru ocuparea funcţiei de ofiţer I la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice s-au înscris 5 candidaţi, în timp ce pentru ocuparea postului de ofiţer de poliţie la Serviciul Criminalistic nu s-a înscris niciun candidat.

Totodată, pentru cele două posturi de agent de poliţie la Biroul Comunicaţii şi Informatică s-au înscris 32 de candidaţi, în timp ce pentru ocuparea funcţiei de ajutor şef post la Postul de Poliţie Cervenia s-au înscris alţi 2 candidaţi.

Şi pentru posturile de personal contractual este concurenţă mare, astfel că pentru ocuparea postului de personal contractual vacant, muncitor calificat IV-I la Serviciul Logistic s-au înscris 16 candidaţi, pentru ocuparea postului de personal contractual vacant, operator controlor date II-I la Serviciul Rutier  s-au înscris 22 de candidaţi, iar pentru ocuparea  postului de personalcontractual vacant, referent II-IA la Poliţia Videle s-au înscris 5 candidaţi.

Evaluarea psihologică a candidaţilor înscrişi la concursul organizat de IPJ Teleorman a avut loc spre finalul săptămânii trecute, urmând ca pentru posturile de poliţist, proba scrisă să fie susţinută în data de 17.03.2018, excepţie făcând postul de agent de poliţie ce va fi ocupat prin reîncadrare, caz în care se va susţine o probă de evaluare a performanţelor fizice în perioada 02-08.03.2018. De asemenea, în cazul personalului contractual, proba scrisă va avea loc pe data de 02.03.2018, iar interviul va fi susţinut la data de 07.03.2018. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code