Comunicat de presă / “Realizările PSD nasc frustrări celor de la PNL”

Nu știu de când domnul senator Pîrvulescu a devenit atât de spiritual, dar știu, cu siguranță, că nu cunoaște definiția cuvântului “terorism” și se lansează în jonglerii verbale cu noțiuni pe care nu le stăpânește. Domnul senator vede  teroriști, jihadiști și teroare “în rândurile populației României”. Declarațiile domniei sale ar putea fi de înțeles numai dacă sunt citite în registrul “declarații politice”, dar, chiar și așa, ele nu pot fi catalogate decât ca fiind rodul unei imaginații extrem de bogate sau expresia unei disperări adusă în prim-plan de campania electorală, care nu se apropie, ci chiar a început.

Evident că realizările Partidului Social Democrat nasc frustrări celor de la PNL, de aceea este o bună ocazie să le reamintesc că ne-am ținut de promisiunile din campanie și pe care ni le-am asumat prin programul de guvernare. Astfel, am adoptat Legea salarizării unitare, contribuțiile sociale au fost mutate de la angajator la angajat și s-a redus numărul acestora, odată cu scăderea impozitului, salariul minim a fost majorat, punctul de pensie a crescut, Legea pensiilor a intrat în linie dreaptă spre intrarea în vigoare, programul Stat-Up Nation continuă, au crescut salariile profesorilor, precum și ale medicilor, am redus birocrația pentru persoanele cu venituri independente, am simplificat procedura pentru restituirea taxei auto, am eliminat plata CASS pentru mame, am crescut indemnizația pentru persoanele cu dizabilități și am asigurat accesul acestora și al femeilor însărcinat la medicamente prin reducerea stagiului minim de cotizare la asigurarea socială de la 6 luni la o lună, am redus acciza la motorină pentru transportatori, am adoptat Legea pentru combaterea violenței domestice. Acestea sunt doar câteva dintre măsurile pe care PSD și-a asumat să le ducă la îndeplinire și pe care, probabil, domnul senator Pîrvulescu se face că nu le vede, preferând să se joace cu cuvinte zornăitoare și acuzații nefondate.

Violeta Răduț, deputat PSD de Teleorman

1 Comment

  1. Dana says:

    Ce ai putea sa le ceri astora din PNL Teleorman in afara de inalta tradare, terorisi si indemnuri de a da cu bata in cap? Cum sa mai votezi asa ceva?

Leave a Comment

*

code