Politic

Comunicat de presă PSD Teleorman / Soluțiile PSD pentru combaterea pandemiei COVID!

Este total greșită abordarea guvernului Orban care PLAFONEAZĂ ARTIFICIAL numărul de noi cazuri, prin limitarea testării. Această atitudine iresponsabilă poate bloca total țara, cel puțin o lună, după alegerile din 6 decembrie.

Capacitatea declarată a țării, de 53.000 de teste/ zi nu este utilizată în mod deliberat. Se fac tot atâtea teste la 10.000 de cazuri/zi ca acum câteva săptămâni, când erau 5.000 cazuri/zi.

Soluțiile PSD în privința combaterii pandemiei:

 1. Creșterea rapidă a testării la 80.000 – 100.000/zi, inclusiv în week-end. Județele care NU TESTEAZĂ au puține cazuri, ceea ce oferă o falsă siguranță oamenilor!
 2. Testarea imediată a tuturor celor cu simptome și a contacților.
 3. Testarea periodică a întregului personalul medical.
 4. Campanii de testare epidemiologică masivă, cu teste antigen agreate de OMS/ECDC, în zonele cu incidență mare a numărului de infecții și pentru categoriile profesionale expuse.
 5. Reorganizarea urgentă a sistemului de sănătate publică astfel încă să facă față numărului mare de persoane infectate.
 6. Extinderea tratamentului pacienților COVID-19 în spitalele care permit organizarea de circuite separate.
 7. Extinderea capacității de furnizare de oxigen în condiții de siguranță în toate spitalele cu pacienți COVID.
 8. Coordonarea asistenței medicale la nivel județean, care să facă posibil accesul imediat al pacienților la serviciile medicale spitalicești.

Propunerile PSD în privința activității economice și sociale:

Redeschiderea în condiții de siguranță a școlilor primare, conform recomandărilor OMS! România a adoptat o soluție total opusă față de majoritatea statelor europene în privința învățământului.

Redeschiderea în condiții de siguranță a tuturor piețelor. Nu există justificare pentru sacrificarea producătorilor români prin interzicerea funcționării piețelor, în condițiile favorizării și aglomerării supermarketurilor.

PSD vrea sărbători de iarnă în siguranță, pentru toți românii și de aceea este vitală recâștigarea controlului asupra pandemiei!

Președinte PSD Teleorman, GÂDEA Adrian  Ionuț

 

One Comment

 1. Păi…dacă spun politicienii bâlbâiți care ss-trollează pentru mafia PRO-PPU- PSD, așa e…
  PSDistii sunt mari ”specialiști” în de toate:
  În ”Occident” – acuma e bun Occidentul de dat exemplu, nu mai suntem colonie- testele sunt pentru ”cotacti directi” dar și în ”contracții” indirecte.
  ”Așa era până în septembrie”, toți covidioții PSDisti sau PPUisti ziși și umaniști urlau că romanii sunt îmbotnițați, că de ce să se spele, că e dictatură sanitară, că li se încalcă dreptul la a se îmbolnăvi pe ei și pe alții, că n-au libertăți etc.
  După aia, din cauză de alegeri parlamentare , au dat-o invers: că e ”pandemie”, că ”mor românii pe capete”, că vor ”lockdown” doar- doar să nu iasă lumea la vot.
  Acum: măsurile sunt restrictive, că președintele e ”dictator”, bla-bla-bla, de te apucă și somnul….
  Gâdeo, ți-ai pregătit bagajul?!
  Ți-a văruit Daddy camera în roșu..10 ani .o să visezi colorat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.