Politic

Comunicat de presă / “PSD – Organizație teroristă?”

În conceptul actual al serviciilor secrete o organizație teroristă este un partid, grupare etc, care produce/generează  acte de terorism pe care ulterior le revendică cu scopul voit de a induce teamă în rândul populației și a-și impune propriul program de guvernare/revendicări.

De la preluarea conducerii statului român, PSD a indus teamă în rândurile populației României prin intermediul a câțiva jihadiști celebri precum “ALTĂ ÎNTREBARE”, “MITRALYERA” și “NICO LYCEA”.

Aceștia la îndemnul ayatollahului suprem  social democrat, “CU MUSTAȚă” au răspândit în mod voit teroarea la nivelul întregii țări prin eliberarea din pușcării înainte de termen a circa 14.000 de condamnați, înspăimântând populația.

Mai mult, acum 2 zile, Sorina Pintea – ministrul sănătății din guvernul PSD a încercat să genereze din nou teroarea în rândul populaţiei prin lipsa unor măsuri adecvate în ceea ce privește combaterea gripei și răspândirea unor informații false privind contaminarea cu clor a populației din municipiul București, date ulterior infirmate prin verificări independente.

Conform art. 404 din NCPP, “Comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de ştiri, date sau informaţii false ori de documente falsificate, dacă prin această se pune în pericol securitatea naţională, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.”.

ÎN ACEST CONTEXT, NE ÎNTREBĂM, ESTE SAU NU PSD O ORGANIZAȚIE TERORISTĂ ?

Senator Eugen Pîrvulescu, Președinte PNL Teleorman

6 Comments

 1. Stanica

  Un senator PNL cu KOHONES ? Vedem daca se mentine pe pozitii de atac la PSD sau e doar un FÎS.

 2. Valeriu

  In sfarsit articol extrem de de indraznet ! Aceasta , pt. ca polticienii din Teleorman sunt de regula fricosi si se inneaca intr-un limbaj de lemn. De dfata asta Pirvulescu are de la mine o bila ALBA.

 3. Senatorul fara facultate Parvulescu a dus PNL Tr de la 25% la 19% din cauza teroristilor! ;)))
  Bine ca l-a inregimenat pe geniul-inginer Florica Mara ca sa-l stoarca si pe ala de bani, cum a facut cu Titirisca.

 4. Semianalfabetul Parvulescu, cel ce a terminat cu 5 Agroindustrialul si a capusat impreuna cu Nitulescu Spitalul Rosiori, isi permite sa dea lectii! Cum sa votezi asa ceva?!

 5. Un articol ( punct de vedere ) neobisnuit de indraznet ! Aceasta , pt. ca polticienii din Teleorman sunt lasi ( de regula ) , ei n-si asuma niciodata nimic , si se inneaca intr-un limbaj de lemn , dezgustator !

 6. Marionel

  Se pare ca aveti surse de informatii la nivel de Parlament. E un mare avantaj al unui senator.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.