Politic

Comunicat de presă / Mădălin Borș, vicepreședinte PSD Teleorman: Din ciclul “Ce minciuni mai spun azi guvernanții noștri”

Urmărind ultimele declarații ale ministrului Economiei, aflăm cu oarecare bucurie că turismul din țara noastră “bubuie”! Ba chiar mai mult, turismul intern a atins niște cote mai mari decât anul trecut! “Pe litoral este absolut plin, la munte e plin, în nordul Moldovei e plin, în Maramureș e plin, pe Clisura Dunării nu găsești loc să rezervi nici în septembrie” – afirma cu o nonșalanță ridicolă ministrul Popescu.

I-a spus cineva domnului ministru, că turismul și economia nu se pot compara cu o benzinărie, unde dacă intri și cumperi 5 litri de benzină nu înseamnă că faci profit, ci doar supraviețuiești?

Ca și cum, ceea ce ne-a comunicat domnul ministru Popescu n-ar fi fost de ajuns, mai apare și comunicatul INS, care-i strică “zen-ul și feng shui-ul” – vorba cântecului, ilustrului necunoscut Virgil Popescu – ministru al Economiei.

Ce aflăm din comunicatul INS? Păi aflăm că, în perioada 1 ianuarie – 31 iulie 2020, cazările au scăzut cu 57,5% față de aceeași perioadă a anului trecut! Mai aflăm că „Indicele de utilizare netă a locurilor de cazare a fost de 22% pe total structuri de cazare turistică, în scădere cu 9,8 puncte procentuale faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut”.

Ce concluzie putem să tragem din cele prezentate? Că domnul ministru nu știe ce se întâmplă cu ADEVĂRAT în turism? Că domnul ministru se înscrie în aceeași categorie cu “grindă”, “pepsiglas”, “te culci sănătos și te trezești mort”? Cu siguranță, da! Se înscrie perfect în aceeași notă de mediocritate și minciună, care domină întreg guvernul Orban.

Dacă ar fi să mai amintim și inepțiile debitate de același ministru Popescu referitor la “vânzarea de energie de către Hidroelectrica direct către populație”, orice ministru NORMAL, într-o țară NORMALĂ, ar pleca acasă în următoarea secundă.

Cu toate acestea, însă, suntem mințiți zilnic cu cifre care atestă “revenirea economiei”, cu “V”-ul economiei precizat de ministrul Cîțu, “V” care, între timp, a devenit  “L”, ni se spune zilnic “#vom…” orice numai bunăstare nu.

Trag nădejea că românii nu mai pot fi păcăliți la nesfârșit cu lozinci și fraze politicianiste, au suficientă inteligență și cultură încât să distingă între “vom face…” și “am făcut”!

2020 CONTINUĂM ÎMPREUNĂ!

One Comment

 1. Observator

  Domnule Pitagora aveți copii?
  Dacă da, să vă trăiască! Rugați-i să vă împrumute câteva zile abecedarul ca să înțelegem mai bine mesajul: : 1,5 cazuri/1000/14 zile.
  Se pare că, PSD a primit de la centru punctajele săptămânii!

  Uluitor, analiza domnului Borș Mădălin e asemănătoare cu afirmația Veorikăi : DRAGNEA A SCOS ȚARA DIN NOROAIE… până la prima ploaie!😀
  Ce înțeleg eu din acest comunicat?

  PSD Teleorman ne ofera invitații gratuite!

  NOUL SLOGAN AL CAMPANIEI PSD Teleorman ESTE: CETATENI, MERGEȚI PESTE TOT SI INFECTATI-VĂ CU COVID-19!
  E LA LIBER SI GRATIS!
  Motto-ul campaniei de promovare: Economia pe primul plan, sănătatea cetățenilor la urmă!
  Asta ne transmite PSD Teleorman?!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.