Sport

Competiții școlare zonale găzduite de Alexandria

În acest week-end vor avea loc două competiții școlare zonale la Alexandria. În sala de sport a Colegiului Național ”Al. I. Cuza” din Alexandria, sâmbătă, 1 aprilie, cu începere de la ora 10.00, va avea loc etapa zonală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la baschet feminin, licee. Echipa gazdă, CN ”Al. I. Cuza” Alexandria, se va duela cu campioanele județene din Prahova și Ilfov. Câștigătoarea triunghiularului va merge la faza națională a competiției școlare.

Pe Stadionul Peco din Alexandria, tot sâmbătă, 1 aprilie, va avea loc etapa zonală a Cupei Tymbark Junior. Vor concura echipele de fete și băieți la categoriile de vârstă U8, U10 și U12. Vor mai participa formații din județele Ilfov, Prahova și Ialomița. La categoria U12 fete, Teleormanul va fi reprezentat de Școala generală nr. 6 din Alexandria. La categoria similară masculină, echipa noastră va fi Școala generală ”Mihai Viteazul” din Alexandria.

La fete U10, Școala generală din Mîrzănești va evolua în etapa regională, în timp ce la fete U8 vom avea emoții pentru Școala generală nr. 6 Alexandria.

Competițiile sunt organizate de către Inspectoratul Școlar Județean Teleorman, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal și cu Direcția Județeană pentru Sport și Teleorman. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.