Cîrciumaru candidează pentru un nou mandat la Primăria Roșiorii de Vede

Joi, 6 februarie 2020, s-a desfășurat ședința Comitetul Executiv al Organizației PSD Roșiorii de Vede, având pe ordinea de zi organizarea alegerilor locale.

Într-o atmosferă de încredere și susținere, au fost pregătite principalele detalii organizatorice, începând cu desemnarea candidatului pentru funcția de primar. Fără a avea contracandidat, reprezentantul PSD Roșiorii de Vede pentru această funcție a fost desemnat economistul Valerică Gheorghe Cîrciumaru, actualul primar al municipiului.

Pentru întocmirea listei candidaților la funcția de consilier local, a fost lansată invitația membrilor de partid să candideze, pornind de la ideea de a garanta reprezentativitatea tuturor categoriilor socio-profesionale și a tuturor zonelor din municipiu.

Au fost stabilite principalele ținte de atins în alegerile locale din acest an, toți cei prezenți arătându-se optimiști în obținerea unui rezultat  care să asigure continuitatea proiectelor de dezvoltare a municipiului, începute în acest mandat de primarul, viceprimarul și echipa de consilieri locali social-democrați.

În cazul declanșării alegerilor anticipate, social-democrații roșioreni se vor întâlni pentru a stabili modul de acțiune.

La sfârșitul lunii aprilie, primarul în exercițiu,  ec. Valerică Gheorghe Cîrciumaru va prezenta public un raport de activitate cu realizările din acest mandat.

1 Comment

  1. stanica paleacu says:

    S-a trezit starpitura ca mai vrea un mandat . el vrea sa aiba politisti locali ca slugile lui personale ,dar platiti (cu zeci de milioane pe luna ) de bietii cetateni . du-te de unde-ai venit !

Leave a Comment

*

code