Social

Cinci persoane cu COVID-19 s-au externat, la cerere, din Spitalul Caritas

Până luni, 13 iulie, au fost declarate vindecate și externate 143 de persoane, dintre cele confirmate cu COVID-19 la nivelul județului, dintre acestea, 113 fiind externate de la Spitalul Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede, conform datelor oficiale. Totodată, în urma deciziei Curții Constituționale nr. 458 din 25 iunie 2020, din unitatea suport COVID- 19 din județ, au mai fost externați, la cerere, cinci pacienți diagnosticați pozitiv.

191 de cazuri de infecție cu noul coronavirus au fost confirmate, la nivelul județului Teleorman, de la debutul epidemiei de coronavirus și până luni, 13 iulie, potrivit Grupului de Comunicare Strategică.

Pe de altă parte, 817 persoane din județ aveau, luni, recomandare de izolare la domiciliu din partea Direcției de Sănătate Publică Teleorman, în timp ce în carantină instituționalizată nu se mai află nicio persoană, potrivit autorităților.

De la debutul epidemiei de coronavirus și până luni, 13 iulie, la nivelul județului au fost efectuate 3.407 teste COVID-19, dintre care 1.812 în laboratorul coordonat de DSP Teleorman și 787 în cadrul laboratorului Spitalului Județean de Urgență Alexandria.

„Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru a sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite la linia TELVERDE 0800.800.165”, transmit autoritățile.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.