Social

Cinci noi cazuri de COVID-19 în județ

Cinci cazuri noi de infecție cu virusul SARS-CoV-2 au fost confirmate, la nivelul județului Teleorman, în ultimele 24 de ore, astfel că numărul de cazuri înregistrate până vineri, 22 mai, a ajuns la 124, potrivit celei mai recente informări a Grupului de Comunicare Strategică. Pentru ziua de joi, 21 mai, în dreptul județului Teleorman erau trecute 119 cazuri de infecție cu noul coronavirus.

Totodartă, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Teleorman (CJCCI), în centrele de carantină funcționale la nivelul județului, erau cazate, joi după-amiază, 107 persoane. În ceea ce privește persoanele izolate la domiciliu, numărul acestora a ajuns la 675.

Pe de altă parte, la nivel național, până vineri, 22 mai, au fost confirmate 17.712 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore fiind înregistrate alte 127 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Potrivit datelor făcute publice de Grupul de Comunicare Strategică, dintre persoanele confirmate pozitiv, 10.777 au fost declarate vindecate și externate, în timp ce alte 1.159 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. La nivelul județului Teleorman, până vineri, 22 mai, nouă persoane și-au pierdut viața după ce au contractat noul coronavirus.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.