Eveniment

Cinci noi cazuri de COVID-19 confirmate în județ, în ultimele 24 de ore

Cinci noi cazuri de infecție cu noul coronavirus au fost confirmate la nivelul județului Teleorman, în ultimele 24 de ore, se arată în cea mai recentă informare a Grupului de Comunicare Strategică.

Potrivit raportării Institutului de Sănătate Publică, până joi, 30 aprilie, la nivelul județului Teleorman au fost confirmate 101 cazuri de infecție cu noul coronavirus. Precedenta informare a Grupului de Comunicare Strategică dădea, pentru Teleorman, 96 de cazuri de infecție cu SARS-CoV-2.

La nivel national, până joi, 30 aprilie, au fost confirmate 12.240 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), cu un plus de 262 de cazuri de îmbolnăvire față de precedenta informare. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 4.017 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până la transmiterea știrii, 695 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat, dintre acestea și șase din Teleorman. La nivelul județului, decesul cu numărul șase a fost înregistrat miercuri, 29 aprilie, în cazul unui bărbat de 55 de ani, din Olteni.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.