Sport

Cinci jucătoare de la CSS Alexandria, selecţionate la naţionala U-16

Recent, Federaţia Română de Baschet a stabilit componenţa loturilor naţionale ale României pentru sportivi născuţi în anul 1998, atât la masculin, cât şi la feminin. Componenţa celor două loturi lărgite de juniori au fost stabilite în urma trialului desfăşurat cu ocazia Turneului Intercentre din cadrul “Performbaschet, un pas înainte”, pentru sportivi născuţi în 1998, întreceri care s-au derulat în Arena de Baschet, în perioada 20-21 decembrie 2013.

În urma selecţiei făcute, cinci sportive de la CSS Alexandria, generaţia U-16, multiplă campioană naţională la categoria de vârstă respectivă, au fost incluse în lotul naţional. Este vorba de Violeta Iana, Ioana Sandu, Diana Afumatu, Iulia Turcu şi Alina Podar, sportive care au reprezentat nucleul de bază al echipei pregătite de Mădălin Piperea în obţinerea performanţelor de până acum.

Componenţa lotului lărgit al echipei naţionale a României Under 16, feminin, este următoarea: Andreea Burz, Gabriela Brudea, Claudia Dinu, Alina Bucur – toate de la ACS Champions Bucureşti, Violeta Iana, Ioana Sandu, Diana Afumatu, Iulia Turcu, Alina Podar – toate de la CSS Alexandria, Diana Tamaş, Roberta Bot – de la NBS Cluj-Napoca, Irina Enache, Denisa Moldoveanu – de la CSS Ploieşti, Larisa Neagu, Zahra Serrieh – de la CSS Bega Timişoara, Bianca Nini, Andreea Creţu – de la Phoenix Galaţi, Andreea Bogăteanu, Ecaterina Armanu – de la CSU Braşov, Patricia Stoica – CSS Sibiu, Diana Bucelea – Raptors Bucureşti.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.