Eveniment

Cinci dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 și tratate la Spitalul Caritas s-au vindecat

Cinci dintre persoanele confirmate pozitiv de testele privind infecția cu noul coronavirus și tratate la Spitalul Caritas s-au vindecat și au fost externate, transmite Centrul de Comunicare al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Numărul cazurilor confirmate de la debutul pandemiei se ridică la 96, pentru județul Teleorman, potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică.

În prezent, la unitatea medicală suport COVID din județ sunt internate peste 40 de persoane, infectate cu SARS-CoV-2 sau în așteptarea rezultatelor. Ministrul Sănătății spunea, miercuri, după vizita de la Spitalul Caritas, că în unitatea medicală sunt tratați 31 de pacienți infectați cu noul coronavirus, dintre care doi la terapie intensivă. De asemenea, 12 dintre pacienții tratați de COVID-19 la Spitalul Caritas sunt cadre medicale.

Pe de altă parte, la nivelul județului continuă să scadă numărul persoanelor pentru care a fost instituită carantina, astfel că joi după-amiază, în cele trei centre de carantină aflate în funcțiune erau cazate 89 de persoane. Alte 237 de persoane sunt izolate la domiciliu în prezent, mai transmitre CJSU.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.