Eveniment

Cinci accidente rutiere, la sfârşit de săptămână, şi un al şaselea la prima oră, luni – Nouă persoane au fost rănite, iar trei au decedat

Pe lângă cele trei accidente rutiere pe care le-am menţionat anterior, fiind  vorba de accidentul produs din cauza neacordării de prioritate în intersecţia de la Lăceni, cel de la Poroschia, unde o căruţă a fost lovită din spate, şi cel dintre Nanov şi Buzescu, unde viteza de deplasare a fost cauza accidetului, în urma acestora 7 persoane fiind rănite, alte două accidente grave au avut loc în week-end. Astfel, vineri, ora 19.40, în localitatea Crângu, minora R.A., de 15 ani, din localitate, s-a angajat neregulamentar în traversarea DN 52, prin loc nepermis şi fără să se asigure şi a fost lovită şi accidentată de o autoutilitară condusă de G. Iulian, de 37 ani, din comuna Dracea. Minora a fost aruncată în şanţul din partea dreaptă a drumului. În urma accidentului rutier, aceasta a decedat. La două zile distanţă, duminică, la ora 16.35, P. Virgil, de 27 ani, din comuna Trivalea Moşteni, aflat la volanul unui autoturism cu care circla pe DJ 504 în comuna Olteni, din cauza neatenţiei în conducere a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a căzut într-un canal de pe marginea drumului. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto şi a unui pasager, M. Adrian, de 20 ani, din aceeaşi localitate, victimele fiind transportate la spital.

Cel de-al şaselea accident, în urma căruia, din păcate, două persoane au decedat, s-a produs luni dimineaţa, la ora 06:30, I. Ruben, de 24 ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism pe DN 51 în comuna Ţigăneşti, nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de o căruţă care circula în faţa sa, intrând în coliziune cu aceasta. În căruţă se aflau două persoane, C. Marin, de 63 ani, şi soţia acestuia, C. Elena, de 60 ani, ambii decedând în urma accidentului rutier, bărbatul a decedat pe loc, iar femeia a fost transportată la spital cu leziuni grave, leziuni care ulterior au condus la deces. În cauză a fost întocmit dosar penal, şoferul urmând a fi cercetat cel mai probabil pentru ucidere din culpă. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.