Politic

Cel mai longeviv primar din Teleorman candidează pentru mandatul cu numărul 8

Duminică, 27 septembrie, teleormănenii sunt așteptați, din nou, la urne, pentru a-și alege primarii, președintele Consiliului Județean, consilierii locali și consilierii județeni. Și, dacă în multe dintre localitățile din județ, fie că s-a decis o reînnoire a clasei politice, fie că au intervenit migrațiile dintr-o tabără în alta, partidele și-au schimbat candidații de la precedentele alegeri, sunt cazuri în care oamenii politici cu care formațiunile politice vin în fața electoratului sunt aceiași de ani de zile.

Este și cazul localității Drăgănești de Vede, unde primar este, încă din anul 1992, odată cu organizarea primelor alegeri libere, Victor Letcanu. Cel mai longeviv edil din județ, Victor Letcanu candidează la scrutinul de pe 27 septembrie pentru un nou mandat, respectiv cel cu numărul 8, din partea Partidului Național Liberal. Înainte de fuziunea PNL – PD-L, Victor Letcanu a făcut parte din aripa democrat-liberală.

În vârstă de 68 de ani, cel mai longeviv primar al județului este de meserie sondor, însă în ultimii 28 de ani a făcut administrație publică.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.