Sport

CE fotbal-tenis – Cinci medalii de aur pentru clubul Viitorul 003 Alexandria la Europene!

Zilele trecute s-a desfăşurat în Turcia, la Istanbul, Campionatul European de fotbal tenis pentru juniori, seniori, senioare, seniori mixt, competiţie la care au participat sportivi din peste 10 de ţări europene. Între competitori s-au regăsit şi două practicante de fotbal-tenis din Alexandria, Florina Chiar şi Paula Paraschiv, sportive legitimate la Viitorul 003 Alexandria, care au avut o prestaţie foarte bună în concurs. Cele două sportive din Alexandria au fost însoţite de antrenorul Ionuţ Dina, cel care ocupă şi funcţia de antrenor secund la nivelul echipei naţionale a României, care s-a arătat mulţumit de rezultatele reuşite de delegaţia noastră la această competiţie. “Din punct de vedere al rezultatelor, noi suntem mulţumiţi, am confirmat pentru al doilea an consecutiv, la competiţii majore, că acest sport este practicat cu succes, iar medaliile obţinute de această dată au arătat o formă bună pentru jucătoarele din Alexandria”, a spus Ionuţ Dina, antrenor la Viitorul 003 Alexandria şi la lotul naţional de fotbal-tenis al României.

Din punct de vedere al rezultatelor înregistrate la Europenele din acest an, Florina Chiar a reuşit patru medalii de aur, câte una la dublu enioare, triplu senioare, dublu-mixt seniori, triplu-mixt seniori, confirmând încă o dată că este una din cele mai bune practicante ale acestui sport din Europa; de asemenea, Paula Paraschiv, a reuşit o medalie de aur, în concursul de triplu senioare.

Aceste performanţe deosebite vin să confirme faptul că în Europa, România este o forţă în fotbalul-tenis feminin, mai ales că în urmă cu un an de zile, la Campionatul Mondial, românii au reuşit 11 medalii de aur.

De această dată, la Campionatul European de fotbal-tenis din Turcia delegaţia României a obţinut 10 medalii de aur (în concursurile de dublu, triplu – juniori M, simplu, dublu, triplu – senioare F, simplu, dublu, triplu – seniori M, dublu mixt, triplu mixt – seniori) şi o medalie de argint (simplu – juniori M). Lotul feminin al României a cuprins cinci sportive: Florina Chiar, Paula Paraschiv (de la Viitorul 003 Alexandria), Ana Maria Gherghe, Ana Maria Rizescu, Letiţia Bivolaru (toate de la Comexim Lupeni).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.