Politic

Ce fac unii dintre politicieni de Paşte

Ioan DUMITRESCU

Cam ce fac politicienii noştri de Paşte; cam ce face toată lumea. De sfintele sărbători de Paşti, oamenii normali, familiştii, stau acasă la ei; merg în noaptea de Înviere la biserică să ia lumină, apoi se întorc acasă la ei, se aşează la masă ca de anul nou, ciocnesc ouă şi beau un pahar de vin.

Senatorul Timotei Stuparu declară că şi anul acesta, ca în toţi anii, de Paşte stă acasă, în familie. Senatorul, care a mai îmbătrânit niţel, declară ca acum a înţeles care este rolul său în familie: să aştepte copiii să vină acasă de sărbători; nostalgia din glasul senatorului, care recunoaşte că i-a venit rândul să îşi aştepte copiii, este însă alungată de faptul că trebuie să pună masa cu bunătăţi.

Şi senatorul Florinel Dumitrescu susţine că tot în familie petrece Paştele; merge la Înviere, ia lumină, ascultă slujba şi vine acasă si se aşează la masă. Doar că senatorul Dumitrescu nu mănâncă miel, în schimb mănâncă oaie.

Preşedintele Consiliului judeţean Teleorman, Adrian Ionuţ Gâdea, care este căsătorit, dar nu are copii, după slujba de Înviere, după masa de acasă, cu ciocnitul ouălor, a doua zi merge şi la părinţii săi, dar şi la socri, cum face în fiecare an de Paşte.

Primarul oraşului Videle, Nicolae Bădănoiu, proaspăt tătic, tot în familie petrece Paştele. Doar că spre deosebire de alţi ani, de data aceasta este foarte mândru că petrece Paştele împreună cu flăcăul său de nouă luni, şi va ciocni ouă roşii cu el.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.