Eveniment

Căutat de oamenii legii, după ce și-a dat jos pantalonii în fața unor copii

Oamenii legi au fost sesizați, joi după-amiază, prin apel la numărul unic de urgență 112, despre faptul că un individ își dă jos pantalonii în fața copiilor, incidentul având loc pe raza municipiului Alexandria. Din primele date, una dintre mămicile care ieșiseră afară cu micuții a sunat la 112, însă bărbatul s-a făcut nevăzut până la sosirea polițiștilor. În prezent, oamenii legii fac verificări în vederea identificării individului.

Una dintre mămicile care au luat parte la incident a ținut să-i informeze pe ceilalți părinți din municipiu despre întâmplare, astfel încât aceștia să-și ia măsuri de siguranță. Prin intermediul unei rețele de socializare, femeia a povestit întâmplarea.

“Dragi mămici din lista mea, care sunteți din Alexandria. Aveți mare grijă că în oraș este un nemernic care molestează copii. Aseară mi s-a întâmplat mie și altor prietene. Erau copiii la o distanță de 5 m de noi, iar nenorocitul s-a dus lângă ei la gard, a scos penisul și a început să se joace cu el în fața copiilor. Am sunat la 112 și au plecat în căutarea lui. Sper ca poliția română să își facă datoria și să îl găsească, ținând cont că sunt atâtea camere mai pe la toate magazinele”, este mesajul postat pe o rețea de socializare de una dintre mămici.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.