Politic

Către ce partid s-ar putea îndrepta Niţulescu?

Este greu de crezut că după recenta mazilire de la conducerea PDL Teleorman, colericul Teodor Niţulescu se va mulţumi cu postura de simplu membru de partid, chiar dacă a fost o scurtă perioadă când singur declara că-şi doreşte un concediu din viaţa politică. Este cert că lupul din el nu îl va lăsa să stea pe tuşă tocmai acum când marele PNL se coace în cuptoarele vieţii politice româneşti. Şi, pentru că mai sunt pe lângă el persoane care încă îl mai creditează ca pe un bun strateg şi cred, în continuare, că Niţulescu mai are ceva de spus pe scena politică teleormăneană, apar zvonuri cum că acesta şi-ar îndrepta privirile către Partidul Mişcarea Populară, ţinând cont că ar fi cel mai apropiat doctrinar de partidul care nu l-a mai vrut la conducere.

3 Comments

  1. Nitulescu impreuna cu varul sau Fierascu, au demonstrat doar ca sunt niste mizerii umane, au distrus totul, economic si politic!!!!Au omorat Comixt Rosiori, la croitoria lor este efevtiv SCLAVAJ, singurele afaceri ale puscariabililor fiind tzepe ca cele de la TBC Rosiori de Vede!!!!Doua muradrii umane!!!

  2. Foarte curand Nitulescu va fi ministru in „guvernul de la Rahova” !

  3. Si cu PMP va completa traseul perfect. Va fi singurul politician din lume care s-a perindat prin absolut toate partidele.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.