Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Câteva sute de solicitări la Ambulanţă în minivacanţa de Anul Nou

572 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 30 decembrie – 3 ianuarie, iar şase persoane au fost găsite decedate, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în patru accidente rutiere, soldate cu şase victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 81, au fost înregistrate pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 58 de solicitări au fost pentru cefalee.

Totodată, 44 de teleormăneni au apelat serviciul unic de urgenţă 112 pentru tuse şi probleme respiratorii minore, în timp ce alte 26 de solicitări au fost pentru accidente diverse.

Alte 22 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 21 de minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, echipajele SAJ s-au confruntat şi cu două tentative de suicid, cu 16 cazuri psihiatrice, dar şi cu 11 intoxicaţii. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code