Câteva sute de solicitări la Ambulanță, la final de săptămână/ 24 de intervenții au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice

483 de de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 7 septembrie, ora 00.00–10 septembrie, ora 08.00, pentru două persoane fiind constatat decesul, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în patru accidente rutiere petrecute pe raza judeţului, soldate cu patru victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 67, au fost pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 31 de solicitări au fost înregistrate pentru cefalee. Totodată, echipajele de salvare au fost solicitate, în perioada menţionată, şi pentru 26 de cazuri de tuse, probleme respiratorii minore.

Pe de altă parte, 24 de solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 14 de minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, în intervalul menţionat, echipajele SAJ s-au confruntat şi cu opt intoxicaţii, cu șapte cazuri psihiatrice, precum şi cu şase tentative de suicid.

În ceea ce privește persoanele pentru care echipajele n-au putut face altceva decât să constate decesul, conform raportului Serviciului de Ambulanță, este vorba despre doi bărbați, de 55 și 70 de ani, din satul Butești (Siliștea) și Florica (Dracea). (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code