Sport

Câteva precizări ale clubului FCM – “Jucătorii au fost cei care n-au vrut să joace pentru FCM!”

Despre plecările de jucători de la FCM Alexandria în această iarnă s-a mai scris, iar modul în care au părăsit echipa câţiva din jucători au trezit numeroase comentarii, pro şi contra, în principal pentru faptul că s-a renunţat uşor la ei. Referitor la acest subiect, la plecarea jucătorilor Florin Parolea, Leonard Brânceanu, Andrei Zamfir sau Alexandru Tudor, preşedintele FCM-ului, Bogdan Ciobanu, a vrut să facă doar câteva precizări, în urma cărora cei care urmăresc soarta echipei din Alexandria sau susţin această echipă, să-şi facă o impagine cât mai exacttă asupra “calităţii morale” a acestora.

«Despre Leonard Brânceanu aş vrea să spun un singur lucru, faptul că a minţit atunci când a spus că vrea să mai rămână la Alexandria, pentru că, la câte discuţii au avut loc legate de situaţia lui contractuală, el ar fi rămas aici. A fost unul din puţinii jucători cărora nu li s-a redus salariul, tocmai pentru că vroiam să-l păstrăm în lot, îi promisesem faptul că din vară îi va creşte salariul… dar n-a vrut să rămână, nici măcar n-a mai dat răspun sul pe care promisese că-l dă, peste câteva zile. De Parolea ce să spun, a semnat cu noi, după o serie de discuţii, dar când trebuia să vină la pregătire, el a invocat diferite motive să absenteze. Ba că are nu ştiu ce problemă, ba că se duce la fratele lui, când de fapt el mergea să trateze cu CS Afumaţi! Zamfir n-a acceptat reducerea salarială, pe care noi am stabilit-o pentru tot lotul, iar din punctul meu de vedere este ceva normal… Ei au fost în teren în turul de campionat, cu ei echipa a rămas la 8 puncte de Turnu Măgurele, deci eu cred că este normală reducerea salarială, până la vară. Atunci intenţionam să revenim la salariile de dinainte», a fost declaraţia lui Bogdan Ciobanu vizavi de plecările de jucători din această iarnă. Mai mult, punctul de vedere al acestuia a fost susţinut de antrenorul Romulus Ciobanu, care a ţinut să puncteze că “să vină un jucător din aceştia să-mi spună că nu am făcut eforturi pentru a-i ţine la echipă, le-am înţeles şi problemele fiecăruia, dar când nu vor să rămână, nu ai ce să le faci. Aceşti jucători uită că ei au fost în teren şi în sezonul de toamnă, şi în sezonul precedent, când s-a ratat obiectivul, acum când vorbim de reduceri salariale, lor nu le mai convine!”

Singurul jucător la care s-a renunţat în mod voit a fost Alexandru Tudor, jucător inclus în “lotul celor 8” excluşi la finalul turului, în urma analizei lotului FCM-ului.

 

Unde au ajuns jucătorii respectivi

– Florin Parolea – CS Afumaţi (Liga a 3-a, seria a 3-a, locul 3);

– Leonard Brânceanu – Inter Clinceni (Liga a 3-a, seria a 3-a, locul 10);

– Alexandru Tudor – Viitorul Axintele (Liga a 3-a, seria a 2-a, locul 4);

– Andrei Zamfir – Unirea Brânceni (Liga a 4-a, locul 3).

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.