Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Cât de mare e, de fapt, marele PNL?

La finalul săptămânii trecute au avut loc noi alegeri parţiale în 16 localităţi din 13 judeţe şi, cum primarii din Teleorman nu sunt nici pe departe străini de ce înseamnă procesele cu Agenţia Naţională de Incompatibilitate, şi în judeţul nostru a fost organizat scrutinul parţial pentru alegerea edililor în trei localităţi, mai exact în Poeni, Salcia şi Cervenia.

Rezultatele au fost unele de natură să lămurească, dacă mai era nevoie, raportul de forţe pe scena politică din judeţ. Astfel, candidaţii PSD au bătut la scor candidaţii PNL, iar potrivit centralizării pe judeţ a voturilor, din cele 4.393 de voturi exprimate, 3.025 de voturi au mers la social-democraţi, în timp ce numai 1.051 de voturi au mers către cei trei candidaţi liberali.

De remarcat este, însă, că dintre cele trei localităţi în care au fost organizate alegeri anticipate, două, respectiv Poeni şi Cervenia, au fost primării conduse, după alegerile din iunie 2016, de primari PNL, în timp ce doar Slacia a avut edil PSD. Cu toate acestea, social-democraţii au obţinut cel mai mic scor la Salcia la alegerile de duminică, 5 noiembrie, respectiv 56%, în timp ce la Cervenia PSD a câştigat primăria cu peste 70%, iar la Poeni cu aproape 80%.

După astfel de rezultate, interesant de văzut ar fi cine din tabăra liberală îşi va asuma înfrângerea. Pentru că, dincolo de orice scuză pe care ar putea să o găsească dreapta teleormăneană, faptul că au pierdut la scor în faţa PSD două primării câştigate la localele din iunie 2016 se traduce printr-un eşec. (Violeta Mocanu)

9 Comments

 1. alina says:

  In Teleorman miroase urat si pe strazi , caci oamenii nu prea se spala. Unii chiar au paienjeni pe haine O fi de la prea mult citit?

 2. ion says:

  Teleormanul are ce mai prosti oameni din partea asta a Europei,poate in Albania,sa mai gasesti asa ceva,nu stiu,..Pai cum draku sa mai votezi ma, cu Dragnea cand a furat miliarde si lacuri si hoteleuri?Sunteti drogati ma baieti?Asteptati-ma cu gurile zvantate …stiti voi de ce..hotomanilor

 3. Oana says:

  Bitanu. Parvulescu, Florica Mara, Titirisca…PNL Teleorman se duce in jos in ritm galopant, acompaniat de injuraturile groaznice ale propriilor sustinatori! Cum sa votezi asa ceva?!

 4. Popescu says:

  Este atat de mare pe cat este burta prim-vicepresedintelui PNL, Florica Mara si intelectul sefului lor suprem agroindstrialul fara facultate Eugen Parvulescu…

 5. observator says:

  Da Gogule ai perfecta dreptate din punct de vedere jurnalistic chiar si al exprimarii gramaticale,dar fondul problemei este acelas.La fond trebuie sa se uite “marii”PNL-isti,nu la “caligrafie”

 6. ioana says:

  Pnl nu are nici o sansa si nici alt partid .,, Populimea de academicieni ,,din Teleorman vor vota la nesfarsit semeni de-ai lor.

 7. paultrtr says:

  Ar trebui sa-si asume slabele rezultate cel care s-a cocotat (si stim cu totii cum a facut-o) in varful organizatiei judetene a PNL.

 8. ADEIANA says:

  PNL A CISTIGAT LA DEVA ! SI V-A MAI CISTIGA ! TARA SE TREZESTE ! CU SAU FARA TELEORMAN !

 9. gogu says:

  Aticolul seamana a telegrama fulger publicata la ziar,nu are nici o treaba cu jurnalismul .Are un titlu unde se foloseste acelasi cuvant de doua ori,si o concluzie care rezulta tot din titlu.Nu are cuprins, parerea autoarei nu exista, e ca si cum ai publica o fotografie fara cuvinte.

Leave a Comment

*

code