Eveniment

Câştigătorii concursului “Felicitare/ Scrisoare pentru mama” au fost premiaţi

premiere copiiMonica DUMITRESCU

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, sărbătorită în fiecare an la 8 martie, Primăria Alexandria a organizat concursul “Felicitare/ Scrisoare pentru mama”, la care au fost invitaţi să participe copiii şi tinerii cu vârste între 3 şi 18 ani înscrişi în unităţile de învăţământ alexăndrene. În funcţie de vârstă, concursul a fost organizat pe mai multe secţiuni: 3 ani – 6 ani – Felicitare pentru mama; 7 ani – 10 ani – Felicitare/ Scrisoare pentru mama; 11 ani – 14 ani – Scrisoare pentru mama; 15 ani – 18 ani – Scrisoare pentru mama. Potrivit reprezentanţilor primăriei au fost depuse câte 300 de lucrări, atât la secţiunea felicitare, cât şi la secţiunea scrisoare. Lucrările au fost evaluate de jurii de specialitate. Festivitatea de premiere s-a desfăşurat luni, 9 martie, în sala de şedinţe a Primăriei Alexandria, viceprimarul Lucian Iotu fiind cel care a înmânat premiile câştigătorilor.

27 de copii şi tineri cu vârste cuprinse între 3 şi 18 ani au primit diplome şi cadouri de la Primăria Alexandria, după ce s-au clasat pe locurile I, II sau III, la concursul “Felicitare/ Scrisoare pentru mama”.

Alţi 20 de copii, din grupa mică B de la Grădiniţa nr. 6 din Alexandria au fost premiaţi, după ce juriul a acordat un premiu special lucrării colective “Copacul Fericirii”, pe care aceştia au realizat-o sub îndrumarea educatoarelor Irina Nicolescu şi Laura Vergelea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.