Social

Cardurile a 3.000 de teleormăneni au fost returnate către CAS

CARD DE SANATATE - POSTA ROMANAPeste 3.000 de carduri de sănătate, care reprezintă un procent foarte mic din numărul total al cardurilor de 236.046 de documente tipărite pentru asiguraţii din judeţul Teleorman, au fost trimise înapoi la Casa de Asigurări de Sănătate Teleorman.

Purtătorul de cuvânt al CAS Teleorman, Mihaela Popa, a precizat că mare parte din cardurile de sănătate au ajuns la cetăţeni prin intermediul factorilor poştali care au distribuit mai mult de jumătate din cardurile teleormănenilor.

“Au fost returnate peste 3.000 de carduri de sănătate. Cele mai multe carduri au fost returnate ca urmare a faptului că beneficiarii nu sunt la domiciliu. Ele pot fi ridicate de posesori de la sediul CAS peste două-trei săptămâni, când se va finaliza distribuirea cardurilor şi toate documentele care nu au ajuns la titularii de drept vor fi returnate către noi”, a menţionat reprezentanta CAS.

Aşa că teleormănenii care nu au intrat în posesia cardurilor pentru că nu au fost găsiţi la domiciliu sau din varii motive le pot ridica peste trei săptămâni de la CAS Teleorman. De menţionat că documentele odată ajunse la CAS nu vor mai fi returnate nicăieri, adică vor rămâne la CAS până ce titularul se va prezenta şi îl va ridica personal. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.