Caravana Jandarmeriei Române ajunge în Teleorman

Jandarmii teleormăneni vor prezenta condiţiile de participare la concursul de admitere în şcolile de subofiţeri jandarmi, sesiunea ianuarie, miercuri, 29 noiembrie, când caravana Jandarmeriei Române ajunge în judeţ. Prezentările vor fi făcute la Roşiorii de Vede, începând cu ora 14.00, şi la Alexandria, începând cu ora 15.30.

“Personalul specializat din cadrul structurii de Resurse Umane, împreună cu alte cadre din inspectoratul nostru, vor oferi tinerilor dornici să urmeze o carieră militară, informaţii despre condiţiile de participare, înscriere, concurs, perioada de şcolarizare, respectiv drepturile şi obligaţiile jandarmilor”, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.

Caravana inscripţionată cu mesajul “Vino în echipa noastră!”, are ca obiectiv promovarea ofertei educaţionale, precum şi recrutarea candidaţilor pentru cele două şcoli postliceale din subordinea Jandarmeriei Romane.

Pentru sesiunea ianuarie 2018, Jandarmeriei Române i-au fost repartizate 350 de locuri, din care 3 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru minorităţi, pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani şi alte 350 de locuri, din care 3 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru minorităţi, pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni.

Candidaţii pot depune cererile-tip de înscriere până la data de 5 decembrie, iar concursurile de admitere sunt organizate în perioada 13 – 21 ianuarie 2018, conform graficelor/calendarelor mediatizate de către unităţile de învăţământ.

Mai multe informaţii privind condiţiile şi criteriile specifice, se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane, zilnic, de luni până vineri, între orele 08.00 – 16.00 sau la telefon 0247/310055 int. 24535 şi 24557. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code