Eveniment

Carantină la domiciliu pentru 357 de persoane din județ

Datele oficiale arată că, pentru marți, 29 iulie, la nivelul județului Teleorman fusese luată măsura carantinării la domiciliu pentru 357 de persoane.  Totodată, până la aceeași dată, din totalul persoanelor confirmate cu COVID-19 în județ, au fost declarate vindecate și externate 161. Dintre acestea, 124 au fost externate de la Spitalul Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede – unitatea suport COVID din Teleorman.

De la începutul epidemiei, la nivelul județului, au fost efectuate 5.184 de teste COVID-19, dintre care 2.964 în laboratorul coordonat de DSP Teleorman și 1.430 în cadrul laboratorului Spitalului Județean de Urgență Alexandria (152 de teste au fost efectuate la cerere).

Ministerul Afacerilor Interne a operaționalizat, începând cu data de 4 iulie, o linie TELVERDE (0800.800.165) la care pot fi sesizate încălcări ale normelor de protecție sanitară. Apelurile sunt preluate de un dispecerat, în sistem integrat, și repartizate structurilor teritoriale pentru verificarea aspectelor sesizate.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.