Politic

Carantina la domiciliu o împiedică pe Carmen Dan să ajungă la votul moțiunii de cenzură

Senatorul PSD de Teleorman Carmen Dan nu participă la votul pe moțiunea de cenzură inițiată de social-democrați împotriva Guvernului Orban, vot programat pentru luni după-amiază. Anunțul a fost făcut chiar de senatorul PSD, pe pagina sa de pe o rețea de socializare, printr-o postare în care explică și motivul pentru care va absenta de la votul pe moțiunea de cenzură: Carmen Dan este în carantină la domiciliu, după ce mama sa a fost confirmată cu COVID-19.

“După o săptămână extrem de agitată, cu griji și gânduri de toate felurile legate de starea de sănătate a mamei mele, care în cursul săptămânii trecute a fost testată și ulterior confirmată cu virusul SARS-COV-2, astăzi se conturează a fi o zi de tristă amintire, atât din punct de vedere personal, cât, mai ales, politic.

Confirm astfel zvonurile conform cărora eu astăzi nu voi fi prezentă în Parlamentul României pentru a vota alături de colegii mei pentru moțiunea de cenzură împotriva guvernului Orban. În oricare alte condiții, nu cred că e nevoie să asigur pe nimeni că aș fi fost acolo. O fractură de mână sau de picior, o răceală mai mult sau mai puțin banală sau orice altă problemă de acest gen nu m-ar fi oprit să ajung în Parlament.

Altfel spus, în aceeași zi în care mama a fost confirmată, eu am fost testată, iar rezultatul este negativ. Nu am simptome de niciun fel, doar că legea îmi impune să stau în autoizolare, lucru pe care îl voi respecta!”, scrie Carmen Dan pe pagina sa de Facebook.

3 Comments

 1. #DistractieMaxima

  Alfred Simonis, liderul deputaților PSD:

  “PNL a cumpărat parlamentari bucată cu bucată”

  Incredibil, parlamentarii PSD sunt de vânzare?
  Cine ar fi crezut?!

  Cum o fi sa strigi in gura mare: Sunt liderul unei “congregatii” de târfe?
  Fac orice…pentru oricine…dacă plateste! 🙈🙈🙈🙈🙈
  PNL treci la colț pe coji de nuca !🙃🙃🙃🙃🙃🙃

 2. Spectator

  Spumos fâsss😀😀😀😀😀😀
  Ciolacule, ai grija la microfonul din priza, ca vibreaza în mod regulat si te zgaltaie de nu te vezi!
  Aș vrea să văd sânge pe pereți!
  Hai dați-o afară din PSD!

  Multumim, Covid19!

 3. #circPSD

  într-un interviu realizat via Whatsapp.
  Rep:” Dacă moțiunea nu trece, ar fi prima înfrângere majoră în calitate de lider cu mandat plin al PSD? Cum o veți justifica în fata partidului, dat fiind că în alte situații (dublarea alocațiilor) PSD a reușit să-și impună majoritatea?”

  Marcel Ciolacu: “Nu cred că putem vorbi aici de o victorie sau o înfrângere. Cred că luni acest guvern va fi demis. Votul va demonstra fără dubii cine este în Opoziție și cine la Putere. Nu este vorba de nicio justificare, decizia depunerii moțiunii de cenzură a fost luată împreună cu toți colegii. Repet, toți parlamentarii PSD vor vota această moțiune.”

  Mulțumim Daddy și pentru Ciolacu! Cum l-ai luat tu, direct, de pe tractor și l-ai pus șef la PSDeu, ca să-ți ducă mai departe activitatea distrugătoare, așa ceva…!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.