Candidaţii care n-au dat proba practică pentru permis din cauza vremii, reprogramaţi

Examinarea la proba practică pentru obţinerea permisului de conducere a fost suspendată în zilele de 27 şi 28 februarie, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, candidaţii fiind, astfel, reprogramaţi pentru finalul acestei săptămâni, respectiv pentru ziua de sâmbătă, 10 martie, precum şi pentru finalul săptămânii viitoare, respectiv pentru ziua de sâmbătă, 17 martie, anunţă Serviciul public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor din cadrul Instituției Prefectului Județului Teleorman.

Potrivit sursei citate, candidaţii cărora le expiră anumite documente (cazier, şcoală) până la data reprogramării sau care doresc susţinerea examenului într-o altă zi, trebuie să se prezinte la sediul serviciului, din strada Libertatii, nr. 3A.

“Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor care nu au putut ajunge la timp la data şi ora programată pentru înmatriculate/transcriere, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, SPCRPCIV Teleorman desfăşoară activităţi de înmatriculare/transcriere în zilele de sâmbătă 10.03.2018 si 17.03.2018, doar cu programare on-line la adresa: http://www.prefectura-teleorman.ro/inf_permise/Rezervari/inmatriculare.php“, se arată în informarea SPCRPCIV Teleorman. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code