Sport

Campionatul judeţean – Încă o etapă de pauză forţată pentru alexăndreni

Întrucât în toamna anului trecut patru echipe s-au retras din Liga a 4-a, în returul de campionat fiecare din cele 12 competitoare este nevoită să stea în patru etape. FCM Alexandria a stat deja de trei ori, iar sâmbăta viitoare va sta pentru ultima dată în acest sezon, după care va fi rândul turnenilor de la Sporting Turnu să stea în două etape. De altfel, până la finalul returului, toate cele 12 echipe rămase în competiţie trebuie să bifeze câte 22 de jocuri fiecare.

Ce este mai interesant este faptul că în runda a 28-a (pe 23 mai) vor fi şase jocuri programate, aceasta fiind singura etapă din retur când au nici una din echipe nu va sta.

Programul jocurilor etapei a 25-a în campionatul Ligii a 4-a, de sâmbătă, 2 mai (ora 10.30 juniorii / 12.30 seniorii), este următorul:

– Unirea Petrolul Videle – Unirea Ţigăneşti;

– Unirea Brânceni – Rapid Buzescu;

– Dunărea Zimnicea – Metalul Peretu;

– Spicpo Poroschia – Sporting Turnu Măgurele;

– Viaţă Nouă Olteni – Inter Gălăteni – nu se dispută;

– Astra Plosca – Udinese Uda Clocociov – nu se dispută;

– Ajax Botoroaga – FCM Alexandria – nu se dispută;

– CS Vârtoape – Voinţa Saelele – nu se dispută.

 

Echilibru în clasamentul golgheterilor

Cu şase etape înainte de finalul sezonului, foarte echilibrată este lupta pentru titlul de golgheter în Liga a 4-a. Astfel, Cătălin Desculţu (Unirea Brânceni) şi Marius Urucu (Sporting Turnu Măgurele) au acelaşi număr de goluri marcate, câte 10 goluri fiecare, iar la două goluri în spate sunt alţi trei jucători. Ce este interesant este faptul că în topul marcatorilor sunt trei jucători de la liderul Sporting Turnu Măgurele, în timp ce a doua clasată, FCM Alexandria, este reprezentată abia pe locul 3. Un alt aspect important în privinţa clasamentului golgheterilor este numărul de jocuri pe care îl mai au de disputat cei implicaţi în această competiţie.

Clasamentul golgheterilor după 24 de etape jucate în acest sezon al Ligii a 4-a este următorul:

– 10 goluri – Cătălin Desculţu (Unirea Brânceni), Marius Urucu (Sporting Turnu Măgurele);

– 8 goluri – Ştefan Latu, Gabriel Dumitrescu (ambii Sporting Turnu Măgurele), Daniel Nica (Unirea Petrolul Videle);

– 7 goluri – Dan Mocanu (Metalul Peretu), Tudorel Nicolae (Rapid Buzescu), Horaţiu Lascu, Cristian Pârjolea (ambii FCM Alexandria).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.