Sport

Campionatul judeţean – FCM s-a impus la Saelele, Sporting Turnu a câştigat lejer

Una din cele mai dificile deplasări ale sezonului pentru FCM Alexandria era considereată cea de la Saelele, din etapa a 7-a. Cu o săptămână mai devreme de marele derbi cu Sporting Turnu Măgurele,alexăndrenii au jucat pe terenul deţinătoarei Cupei Teleormanul, însă prestaţia echipei pregătite de Gabriel Lungu şi Sorin Albeanu a fost una foarte exactă, rezultatul fiind pe măsură. Două faze fixe, transformate în gol de fundaşul Marius Radu, au adus liniştea în tabăra alexăndreană, care a intrat cu avans de două goluri la pauză. Repriza secundă a fost mai echilibrată, îndeosebi după câteva ratări ale oaspeţilor, iar golul celor din Saelele, plus eliminarea (pentru dpuă galbene) a lui A. Matache, au inflamat finalul de meci; totuşi, rezultatul final avea să fie favorabil alexăndrenilor, care astfel s-au pregătit pentru duelul cu Sporting Turnu, de sâmbătă, de pe stadionul Municipal.

– Voinţa Saelele – FCM Alexandria 1-2 (Cheda / Marius Radu 14, 34). FCM a jucat în următoarea formulă: I. Anton, A. Matache, M. Radu, A. Tudor, A. Zamfir, M. Marin, D. Bădănoiu, L. Brânceanu, D. Ene, F. Radu, M. Olteanu; au mai intrat F. Parolea, C. Căpăţână, M. Căpălău, C. Pârjolea.

În aceeaşi rundă, Sporting Turnu Măgurele a reuşit o dublă-performanţă: s-a impus cu un scor categoric în jocul cu Metalul Peretu şi a urcat pe prima poziţie în clasament (pentru prima dată în acest sezon), şi a primit trofeul pentru fairplay. Această distincţie a fost înmânată înaintea jocului de sâmbătă, joc pe care turnenii l-au dominat cap-coadă, şi-au creat multe situaţii de gol şi au răsplătit numeroşii suporteri veniţi la stadion cu o victorie spectaculoasă a elevilor lui Vali Bădoi.

– Sporting Turnu Măgurele – Metalul Peretu 6-0 (A. Latu, L. Teleoacă, G. Dumitrescu, M. Urucu, A. Bălţoi, M. David).

 

Radu Moldoveanu, sărbătorit de prieteni

Unul din arbitrii de altădată din fotbalul judeţean, Radu Moldoveanu, a ieşit de ceva timp din fenomenul sportiv local. Cu toate că nu mai activează, fostul arbitru din Măgura menţine contactul cu arbitrii sau observatori teleormăneni, iar acest lucru îl face să rămână aproape de activitatea pe care a prestat-o peste trei decenii. Astăzi, 14 octombrie, Radu Moldoveanu împlineşte vârsta de 66 de ani, iar prietenii săi din arbitraj/observare îi transmit un călduros “La mulţi ani”, sănătate şi să rămână mereu cu aceeaşi pasiune pentru fotbal, în general, pentru arbitraj în mod deosebit.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.