Sport

Campionatul judeţean – etapa a 2-a – Victorie cu emoţii pentru FCM Alexandria

Prima deplasare a sezonului se anunţa destul de dificilă pentru alexăndrenii de la FCM, însă echipa pregătită de Gabi Lungu şi Sorin Albeanu a prins o zi modestă în jocul de sâmbătă. De fapt, în prima repriză, alexăndrenii n-au prea arătat nimic, în faţa unui adversar foarte motivat, care avea să speculeze una din situaţiile ivite,la jumătatea reprizei. Nemulţumit de randamentul câtorva jucători, antrenorul Lungu a făcut trei schimbări la pauză, iar după o oră de joc nu mai erau modificări în lotul alexăndrean. Mutările şi-au arătat efectul pe final de meci, când FCM-ul a marcat de două ori, obţinând o victorie muncită, dar cu mari emoţii.

“Eu spun că meritam să câştigăm, am avut posesie, am avut ocazii, însă am avut unele probleme în prima repriză. În faţa unui adversar determinat este mai greu, eu spun că şi alte echipe vor avea meciuri dificile la Ţigăneşti” – Gabriel Lungu, antrenor FCM Alexandria

“Ce să zic, mă bucur că am făcut un joc bun, într-un fel e bine că FCM a câştigat, dar mă bucuram şi dacă bătea Ţigăneşti. Cred că un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil” – Florea Voicilă, antrenor Unirea Ţigăneşti.

– Unirea Ţigăneşti – FCM Alexandria 1-2 (Cătălin Manea 27 / Alex Olteanu 75, Cristi Pârjolea 88); pentru FCM au jucat: Anton, Matache (46 Necşescu), M. Radu, A. Tudor, D. Zamfir, L. Brânceanu (46 Pârjolea), Bădănoiu, Căpăţână, Marin, Ene (60 Parolea), M. Olteanu (46 A. Olteanu).

 

Eşec surprinzător pentru echipa din Videle
Sâmbăta trecută, pe terenul din Videle s-a disputat jocul dntre echipa locală, Unirea Petrolul, şi nou-promovata CS Vârtoape, meci din cadrul etapei a 2-a a Ligii a 4-a. Din momentul intrării în teren a echipelor, toţi spectatorii prezenţi în tribuna stadionului din Videle au constatat faptul că oaspeţii au în lot mai mulţi jucători cu alură de rugbişti decât au gazdele jucători cu profil de fotbalişti. În aceste condiţii, jocul practicat de oaspeţi s-a bazat mult pe angajamentul acestora, în timp ce echipa din Videle a încercat să răspundă, pe cât posibil, adversarilor. Iar marile ocazii ale primei reprize au aparţinut amfitrionilor, care au avut o bară, în min. 17 (prin V. Raportaru) şi două situaţii mari de gol (Zamfir min. 25, Nica min. 30), însă golul avea să cadă în poarta adversă, înscris de A. Ionescu, în min. 42, din penalti. Repriza secundă a început într-o doză de echilibru, însă oaspeţii au fost mai insistenţi şi în min. 68 Rizea avea să majoreze scorul, după o serie de greşeli colective ale fundaşilor din Videle. Din acel moment, deruta a pus stăpânire pe echipa gazdă, pregătită în acest sezon de Gicu Ciupăgeanu, care s-a văzut depăşită din nou în min. 82, când Nicoară a trimis în proprie poartă, moment în care publicul a început să plece din tribună. Ultima fază notabilă a adus şi golul de onoare al gazdelor, Nină marcând în min. 88 după ce a depăşit doi-trei adversari. Scor final 3-1 pentru oaspeţii din Vârtoape, care au meritat victoria, iar Unirea Petrolul Videle rămâne fără puncte în clasament.

Pentru echipa din Videle au jucat în meciul de sâmbătă: F. Cristea, A. Nica, F. Ciobanu, V. Nicoară, L. Rababoc, A. Nină, M. Zamfir, M. Rădulescu, V. Raportaru, G. Udoh, A. Spânu; au mai intrat A. Voicu, O. Grecu, I. Băjan, A. Ionescu. (Au consemnat B. Pană / M. Ionescu – Videle).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.