Sport

Campionatul judeţean de fotbal în sală – Uda Clocociov a absentat la startul competiţiei!

Prima zi din cadrul campionatului de fotbal în sală, ediţia a XII-a, s-a bucurat de prezenţa unui număr destul de mare de spectatori, dar şi de absenţa uneia dintre echipele înscrise în competiţie. Din cauza drumurilor înzăpezite şi a problemelor existente în zona Turnu Măgurele, echipa Udinese Uda Clocociov a declinat participarea la întrecerea de sală de duminica trecută. Acest lucru a venit să schimbe inclusiv programul zilei, iar organizatorii au stabilit să dispute cinci jocuri, şi nu şase, cum era prevăzut iniţial. “Cei din Uda Clocociov ne-au sunt duminică dimineaţă că nu vor veni, deoarece drumurile în zona respectivă a judeţului sunt erau greu circulabile şi au preferat să amâne participarea. Din acest motiv, am reorganizat puţin programul, dar cred că toţi cei care au urmărit jocurile, s-au bucurat de un spectacol sportiv agreabil”, a spus secretarul AJF Teleorman, Cătălin Cuşcă.

Din punct de vedere strict competiţional, după primele cinci meciuri care au avut loc s-a evidenţiat echipa din Vârtoape, singura cu punctaj maxim după două jocuri; iar campioana en-titre la nivel de sală, Universitatea Alexandria, a obţinut un singur punct până acum.

Despre debutul ediţiei 2014 a Campionatului judeţean de fotbal în sală vom reveni, însă mai facem o singură menţiune, frigul care a dominat atmosfera în Sala sporturilor duminică după-amiază a atras multe critici din partea spectatorilor la adresa celor responsabili cu asigurarea unor condiţii decente pentru public.

 

Rezultatele complete ale primei zile de competiţie în cadrul campionatului de fotbal în sală.

Etapa I

– Atletic Orbeasca – Universitatea Alexandria 5-2;

– Unirea Ţigăneşti – Viaţă Nouă Olteni 8-4;

Etapa II

– Universitatea Alexandria – Unirea Ţigăneşti 6-6;

– CS Vârtoape – Viaţă Nouă Olteni 7-4;

Etapa III

– Atletic Orbeasca – CS Vârtoape 6-8.

Clasament

1. CS Vârtoape                         2        2        0        0        15-10 6p

2. Unirea Ţigăneşti                    2        1        1        0        14-10 4p

3. Atletic Orbeasca                             2        1        0        1        11-10 3p

4. Universitatea Alexandria        2        0        1        1        8-11   1p

5. VN Olteni                             2        0        0        2        8-15   0p

6. Udinese Uda Clocociov – n-a jucat.

Următoarele jocuri ale campionatului de fotbal în sală se vor disputa sâmbăta viitoare, programul urmând să fie anunţat astăzi.

 

Dan Voicilă joacă la Vârtoape!

Una din surprizele echipei din Vârtoape în acest an la nivel de fotbal în sală este prezenţa lui Dan Voicilă în lot, cel care a reuşit să se evidenţieze prin câteva execuţii în cele două jocuri de duminică. Fostul jucător de la FCM Alexandria, care pare tentat să renunţe la activitatea de fotbalist (pe teren normal), a preferat să evolueze pentru echipa din Vârtoape la competiţia de sală, obiectivul fiind “reîntâlnirea între prieteni, nu un obiectiv neapărat competiţional”, după cum a precizat Ion Gârdoc, conducătorul echipei CS Vârtoape.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.