Sport

Campionatul de fotbal în sală 2014 – Şase echipe participă la ediţia a XII-a de futsal!

După două săptămâni în care s-a tot aşteptat ca echipele să se înscrie pentru campionatul judeţean de fotbal în sală, ieri după-amiază secretariatul AJF Teleorman a închis lista înscrielor. În final, au rămas şase echipe participante, care au depus toate documentele necesare şi taxa de înscriere, în sumă de 150 lei: Udinese Uda Clocociov, CS Vârtoape, Viaţă Nouă Olteni, Universitatea Alexandria, Unirea Ţigăneşti şi Atletic Orbeasca. Întrucât interesul echipelor pentru înscriere a fost atât de mic, ieri s-a stabilit şi programul jocurilor competiţiei, dar şi data de începere a campionatului, duminică, 6 ianuarie, când sunt programate primele două etape. “A, ţinut cont de mai multe aspecte, inclusiv programul Sălii Polivalente, unde se va juca turneul. Totuşi, am stabilit disputarea a două etape în prima zi, pentru ca şi cei care vin la competiţie să aibă posibilitatea să joace mai mult, aceasta a fost solicitarea participanţilor. În acest fel, cred că în cel mult trei week-enduri vom finaliza jocurile ediţiei din acest an”, a spus Cătălin Cuşcă, secretarul AJF Teleorman şi responsabil cu organizarea campionatului de fotbal în sală.

Întrucât sunt doar şase echipe, s-a decis disputarea competiţiei sub formă de campionat – vor fi cinci etape, iar la final, prima clasată va deveni campioana judeţeană a ediţiei a XII-a din cadrul campionatului de fotbal în sală.

 

Iată programul primei zile de competiţie în Campionatul judeţean de fotbal în sală 2014, de duminică, 26 ianuariea.c.:

Etapa 1

– (14.00) Udinese Uda Clocociov – CS Vârtoape;

– (14.50) Atletic Orbeasca – Universitatea Alexandria;

– (15.40) Unirea Ţigăneşti – Viaţă Nouă Olteni;

 

Etapa a 2-a

– (16.30) Udinese Uda Clocociov – Atletic Orbeasca;

– (17.20) CS Vârtoape – Viaţă Nouă Olteni;

– (18.10) Universitatea Alexandria – Unirea Ţigăneşti.

Următoarele trei etape ale competiţiei se vor disputa la date care vor fi stabilite ulterior.

B. Pană

One Comment

  1. Parerea mea, ca aceasta competitie numai dovedeste atata interes, este lipsa unei case a fotbalului!(ghilimelele de rigoare puneti-le dvs. cititorii) Daca s-ar fi realizat asa ceva sigur participarea ar fi fost mult mai mare!Veneticul asta de Prodan nu realizeaza ca nu-i iese nimic si ca trebuie sa-si dea demisia si sa lase locul altcuiva, asa cum probabil a inteles in ultim moment si clanul Voicila?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.