Sport

Campionatul de fotbal în sală 2014 – CS Vârtoape este noua campioană judeţeană de fotbal în sală!

Una din cele mai echilibrate ediţii ale campionatului judeţean de fotbal în sală s-a încheiat duminica trecută, când au avut loc ultimele jocuri ale ediţiei 2014. Ultima etapă s-a jucat în faţa unui număr destul de mare de spectatori, care au urmărit jocuri interesante, spectaculoase, în care s-au marcat goluri multe, dar au văzut şi care este noua campioană judeţeană. Meciul care a decis învingătoarea din acest an la fotbal în sală a opus echipele Unirea Ţigăneşti şi CS Vârtoape, două formaţii rivale, care au dominat ediţia din acest an a turneului. Meciul direct, disputat duminică, a fost destul de echilibrat, îndeosebi în prima repriză, când doar o acţiune individuală a lui Ionescu şi finalizarea lui Grosu au făcut diferenţa pe tabelă. În partea secundă, cei din Vârtoape au stăpânit mai bine jocul, tactic, astfel că au speculat erorile şi spaţiile din terenul advers. În final, a fost o victorie concludentă pentru echipa din Vârtoape, care a meritat să câştige titlul judeţean în acest an, deşi adversarii au dat o replică foarte bună. Echipa pregătită de Florea Voicilă n-a rezistat însă în faţa adversarilor, astfel că succesul echipei din Vârtoape este meritată, chiar dacă scorul final pare sever.

 

– Unirea Ţigăneşti – CS Vârtoape 0-4 (au marcat I. Grosu 2, A. Ionescu, V. Voica).

“Este o victorie importantă pentru noi, asta ne-am propus, să câştigăm competiţia şi iată că am reuşit. Nu pot vorbi acum despre o eventuală participare în campionatul naţional de sală, trebuie să discutăm şi cu primăria locală, dar deocamdată suntem mulţumiţi de câştigarea acestui trofeu după mulţi pentru fotbalul din Vârtoape!” – Ion Gârdoc, delegat CS Vârtoape

 

Rezultatele complete ale ultimei etape a Campionatului judeţean 2014 (etapa a 5-a):

– Viaţă Nouă Olteni – Atletic Orbeasca 8-4;

– Universitatea Alexandria – Udinese Uda Clocociov 4-3;

– Unirea Ţigăneşti – CS Vârtoape 0-4;

– Udinese Uda Clocociov – Atletic Orbeasca 3-7.

Clasament final

1. CS Vârtoape                         5        4        0        1        27-18 12 p.

2. Unirea Ţigăneşti                    5        3        1        1        26-19 10 p.

3. Universitatea Alexandria        5        3        1        1        21-21 10 p.

4. VN Olteni                             5        2        0        3        27-26 6 p.

5. Atletic Orbeasca                             5        2        0        3        24-26 6 p.

6. Udinese Uda Clocociov        5        0        0        5        15-30 0 p.

 

Festivitatea de premiere a încheiat turneul ediţiei a XII-a

Imediat după ultimul joc al turneului, chiar pe teren a avut loc festivitatea de premiere a ediţiei 2014 la nivel de fotbal în sală. Prim-vicepreşedintele AJF Teleorman, Mircea Cristescu, a efectuat premierea, în cadrul căreia au fost acordate cupele şi premiile stabilite de organizatori. Astfel, câştigătoarea campionatului judeţean din acest an, CS Vârtoape, a primit un premiu în cuantum de 500 lei, în timp ce ocupanta locului 2, Unirea Ţigăneşti, s-a ales cu un premiu de 300 lei.

La fel ca în anii trecuţi, a fost desemnat şi cel mai bun jucător al turneului. Această decizie a fost destul de dificil de luat, însă organizatorii au ţinut cont că meciul decisiv a fost decis de un jucător de la Vârtoape, Iulian Grosu (două goluri şi o pasă decisivă), astfel că lui i-a fost înmânat trofeul de jucătorul turneului, plus un premiu în valoare de 200 lei.

“Felicitări tuturor pentru participare, ne-am fi dorit să fie mai multe echipe participante şi sperăm ca în anii următori să găsim soluţii pentru a stimula participarea cât mai numeroasă

 

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.