Sport

Campionatele naţionale de juniori – Medalie de argint pentru Maria Cosac!

cosacSeria performanţelor pentru clubul CSS Turnu Măgurele la Campionatele naţionale de atletism continuă. Zilele trecute, în Bucureşti au avut loc Naţionalele pentru juniori III, competiţie la care a fost prezentă şi sportiva Maria Cristina Cosac, atletă în vârstă de 15 ani, pregătită de antrenorul Lucian Ogrăzeanu. Aceasta a reuşit o cursă destul de bună în proba de 400 metri garduri şi în final s-a clasat pe locul 2, deşi rezultatul a fost unul deosebit. “Performanţa aceasta este una care confirmă că Maria Cosac este o sportivă deosebită, ea deţinea titlul naţional anul trecut, însă acum s-a clasat doar pe locul 2, însă pentru mine imprtantă a fost cifra de concurs, care arată că sportiva este în ascensiune”, a spus antrenorul Lucian Ogrăzeanu, care a precizat faptul că va încercă să obţină o clasare cât mai bună cu Maria Cosac şi la nivel de junioare II. Aflată în al doilea an de juniorat, Cosac este considerată între cele mai promiţătoare alergătoare ale secţiei de atletism de la CSS Turnu Măgurele. Iar rezultatul de duminică, medalia de argint, ridică performanţele secţiei clubului turnean la şapte medalii în acest an. “Consider că este o performanţă, şapte medalii până acum, înseamnă ceva pentru atletismul teleormănean, care de la Andreea Ogrăzeanu n-a mai reuşit prea multe lucruri spectaculoase”, a mai spus antrenorul Lucian Ogrăzeanu de la CSS Turnu Măgurele (altfel, tatăl Andreei Ogrăzeanu)!

Podiumul probei de 400 metri garduri, feminin, de la Campionatul naţional de juniori 3 a fost următorul: 1. Nicoleta Puşcuţă(LPS Constanţa, 64.80 sec), 2.Maria Cristina Cosac (CSS Turnu Măgurele, 66.43 sec), 3.Loredana Cimpoieru (CSS Caransebeş).

La Campionatul naţional de atletism pentru juniori 3 au participat 469 de atleti, din care 233 la feminin şi 236 la masculin, dintr-un total de 101 de cluburi.

B. Pană

 

M 400m

19 Costea, Andrei Constantin 00 CSS Radauti 59.24

20 Ranacu, George Robert 00 CSS Alexandria 60.29

21 Puflea, Laurentiu Vasile 00 CSM Gi

 

200 M

42 Ranacu, George Robert 00 CSS Alexandria

 

F 400m Garduri Cls.Name A.N.Club,Dublaleg.

Rezultat

1 Puscuta, Nicoleta 99 LPS Constanta 64.80

2 Cosac, Maria Cristina 99 CSS Tr. Magurele 66.43

3 Cimpoieru, Loredana Elena 99 CSS Caransebes

 

Au participat 469 de atleti, din care 233 la feminin si 236 la masculin, din 101 de cluburi.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.