Eveniment

Campioana mondială Beatrice Şerban va primi 2.000 de euro din partea Consiliului Local Alexandria

Carmen Dumitrescu

Campioana mondială Beatrice Şerban este realmente un motiv de mândrie pentru Alexandria. Municipalitatea a intuit acest lucru de mai multă vreme, performanţele sportivei determinând ca aceasta să fie nominalizată şi chiar desemnată ca cetăţean de onoare al Alexandriei. Ei bine, în contextul în care recent, aceasta a devenit campion mondial la culturism, în cadrul celei mai recente şedinţe a Consiliului local, consilierul democrat-liberal, Florin Titirişcă a venit cu propunerea ca municipalitatea să recunoască public meritele campioanei noastre şi, mai mult decât atât, să i se confere un premiu în bani, cu o valoare propusă de 2.000 de euro pentru ea şi 1.000 de euro pentru antrenor.

Primarul Victor Drăguşin a fost de acord cu această propunere şi a precizat că, în momentul în care vor fi premiaţi sportivii, în cadrul premierii anuale, Beatrice Şerban să primească şi această recompensă financiară, modestă în raport cu performanţele sportivei. Propunerea lui Florin Titirişcă va fi inclusă în curând într-una dintre hotărârile Consiliului Local, astfel că Alexandria va avea posibilitatea să recunoască şi să recompenseze meritele uneia dintre personalităţile care au dus numele oraşului dincoolo de graniţele ţării.

One Comment

  1. Felicitari Bety, felicitari antrenorului! Multumiri domnului Titirisca pentru sprijinul moral si material acordat sportului si sportivilor! Si, mai ales, multumim domnului Primar si Consiliului Local pentru sprijin! As adauga, cu mandrie, ca Alexandria este reprezentata, la nivel inalt si de CVADRUPLA CAMPIOANA MONDIALA LA SENIOARE, FLORENTINA CHIAR!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.