Social

Campanie de strângere de jucării pentru copiii din familii cu situaţie materială precară – “Copil ca mine esti şi tu. Fă o bucurie cu o jucărie!”

campanieMonica DUMITRESCU

Asociaţia Iubeşte Natura România şi Clubul Sportiv Basket Game Canada Alexandria au demarat o campania “Copil ca mine eşti şi tu. Fă o bucurie cu o jucărie!” care are ca scop colectarea de jucării pentru copiii din familiile cu venituri materiale reduse, cu precădere din zonele rurale ale judeţului Teleorman. Campania de strângere de jucării se desfăşoară în mai multe unităţi de învăţământ şi biserici din municipiile Alexandria şi Turnu Măgurele, unde au fost deja amenajate locuri pentru cei care vor să doneze jucării. În plus organizatorii campaniei îşi propun ca pe lângă jucării, copiilor din famiile cu probleme financiare grave, dar şi persoanelor care nu au pe nimeni şi îşi petrec ultima parte a vieţii într-un cămin de bătrâni, să le fie oferite în pragul sărbătorilor de Crăciun şi pachete cu dulciuri şi fructe. Pentru ca acest proiect să poată deveni realitate, inţiatorii campaniei fac apel la toţi cei care pot contribui cu o sumă de bani, cât de mică, pentru a aduce o bucurie celor pentru care soarta nu a fost blândă. Donaţiile de natură financiară, începând cu 1 leu, se pot face la numărul de telefon: 0767384060.

Darurile vor ajunge la cei aflaţi în suferinţă prin intermediul celor aproximativ 50 de copii din clasele I-IV din Alexandria şi Turnu Măgurele, baschetbalişti în devenire, membri ai Clubului Sportiv Basket Game Canada, care vor fi voluntari în acest proiect.

“Dacă oamenilor le pasă, atunci lucrurile pot deveni mai bune. Noi facem apel la oamenii cu suflet, care pot fi model de atitudine civică, de dăruire, de sentiment faţă de cei care cu adevărat au nevoie de ajutor. Pot dona jucării, rechizite şi orice alte lucruri atât de folositoare pentru cei care trec prin lipsuri materiale şi chiar afective. Ne-am propus ca prin această acţiune să aducem bucurie pentru 500 de copii din judeţul Teleorman, care încă nu l-au cunoscut pe Moş Crăciun şi pentru bătrânii de la Căminul de bătrâni Cervenia”, a declarat Florin Roman, antrenorul clubului sportiv implicat în această campanie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.