Politic

Calotă Florică Ică: „Mulți oameni politici sunt numiți traseiști pentru că au coloană vertebrală și nu doresc să servească interesele unui anumit individ”

Întors în PNL Teleorman, partid din care a făcut parte 25 de ani, înainte de a se alătura proiectului liberal al fostului premier Călin Popescu Tăriceanu, deputatul Calotă Florică Ică a fost, în ultima perioadă, ținta unor atacuri venite din partea unora dintre oamenii politici din județ. Printr-o postare pe pagina sa de pe o rețea de socializare, deputatul PNL răspunde criticilor primite și, totodată, își argumentează revenirea în PNL, partid despre care spune că poate dezvolta județul.

„Am constatat cu dezamăgire că PSD face o companie electorală murdară, josnică și grosolană. Mai mulți oameni politici, printre care mă număr și eu, sunt numiți „traseiști” doar pentru că au coloană vertebrală și nu doresc să servească interesele unui anumit individ. Am explicat și la momentul respectiv care mi-au fost argumentele pentru care am plecat din Alde pentru a mă întoarce în PNL, dar mă văd nevoit să le reamintesc celor care își construiesc acum campania electorală pe denigrare și atacuri la persoană. Am fost 25 de ani în PNL şi aproape 6 ani în ALDE. Orientarea mea politică este de dreapta”, spune deputatul Calotă Florică Ică.

Pe de altă parte, parlamentarul liberal susține că nu a putut fi de acord ca, după ce ALDE a votat împotriva guvernului Dăncilă şi a votat guvernul Orban, Călin Popescu Tăriceanu să se îndrepte spre PSD şi Pro România și să le ceară parlamentarilor ALDE să voteze alături de PSD.

„Am găsit în PNL Teleorman o echipă extraordinară, hotărâtă să schimbe fața județului în bine. Alături de Eugen Pîrvulescu, Cristi Barbu și toți ceilalți liberali, am pus la punct mai multe proiecte pentru dezvoltarea județului Teleorman. Am spus încă de acum jumătate de an că-mi voi aduce aportul și voi lupta pentru ca județul Teleorman să scape de eticheta „județ roșu”, „județul lui Dragnea”, „județ pesedist”! Eu sunt mândru că sunt teleormănean, iar cei care ne-au tot atacat și criticat nu trebuie să uite că mulți ani datorită sudului țării au avut produse agricole de strictă necesitate pentru români. Nu avem potențial turistic, dar avem ceva mult mai de preț: pământ roditor. Pandemia din acest an ne-a dovedit faptul că faina și mălaiul sunt mult mai importante decât o haină, un telefon scump sau o mașină”, mai notează deputatul Calotă Florică Ică.

2 Comments

  1. constantin

    ica,nu pot sa ti scriu numele cu majuscule,pentru ca esti un jeg uman.mai ai rude de aranjat? sa le pupi pantofii domnilor Barbu si Parvulescu ca te au primit in PNL. data viitoare unde mai pleci ? esti meserias……

  2. Observator

    Traseiști sunt cei care dimineața sunt de stânga, la prânz de dreapta, iar seara de centru-stânga sau centru-dreapta.
    ALDE este o trestie politică, care se înclină după cum bate vântul intereselor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.